četrtek, 16. januar 2014

Moj sonček

Čas za izziv pri Tini in Vladki se počasi izteka. Ker ga tokrat nisem hotela zamuditi, sem včeraj ponočevala :) Začela sem sicer že nekaj dni prej prej, z idejo o drugačnem žepku, ki pa na koncu ni izpolnil mojih pričakovanj, zato sem včeraj začela od začetka. Ura je bila pozna, nastalo pa je tole:


V žepku se skriva bleščeč srček z napisom iz Mavelu. Poleg Renatinih žepkov in ostalih krasnih izdelkov, ki so prijavljeni na izziv, je bila navdih moja hčerka. Ko je v mojem ustvarjalnem kotičku videla papir z malimi pisanimi srčki, je bila nadvse navdušena, zato je ta voščilnica zanjo. Srčki, bleščice in roza barva - to je zmagovalna kombinacija :) 


Voščilnico prijavljam tudi na januarski izziv v Ustvarjalnem dotiku, kjer je tema "ljubezen". Iz njihove trgovinice sem uporabila A6 pastelno osnovo za čestitke, Sizzix šablono za srce in obojestranski papir Bazoo.

14 komentarjev:

  1. Nič čudnega, da jo je Nina hotela imeti, ko pa je tako luškana.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa so res nadvse lusni ti srcki in zepek tudi krasno pristoji cestitke. Taka vesela in razigrana je, da povsem razumem Nino, da si je zelela to cestitko. Sem vesela, da si se nama pridruzila in si si za to odvzela celo nekaj spanca. :o)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti drobni srčki postavljeni v vrsto in potem pa še ta glavni, ki se skriva v žepku, se zelo lepo dopolnjujejo. In papir na srčka v pastelnih barvah tako nevsiljivo povezuje vse skupaj v celoto. Zelo zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, tile naši malčki nas velikokrat navdihnejo za kakšno umetnijo :) Čudovita čestitka z luštnim sporočilcem! (Ustvarjalni dotik)

    OdgovoriIzbriši
  5. waw zeloooo je lepa! tako lep srček in krasne barve. lp

    OdgovoriIzbriši
  6. To je pa tako vesela in prisrčna voščilnica, da mi že ves čas vleče kotičke ustnic proti ušesom :-) S tem izdelkom si res povedala čisto vse, kar čutiš do svoje male pupike :-) Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  7. Nini se nič ne čudim, ker si je prisvojila to simpatično čestitko. Otroci so pravi srčki in sončki.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si se lotila njunega izziva in čestitka je zelooo lepa .-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Pri tebi je pa že čisto srčkasto in vse je zelo srčkano. Nina ima pravi okus....:):)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovite papirčke si uporabila in jo krasno sestavila. Res je zelo luštna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Oooo, kako je lepa. Prav taka za punčke. :))

    OdgovoriIzbriši
  12. O, Maja...kako je lepa, nežna in nadvse prisrčna! Nina jo zagotovo vesela občuduje... Srček, ki pokuka iz žepka je tako super ideja! Hvala, ker jo deliš z nami.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...