sobota, 30. november 2013

Domek sreče

Moja ljuba prijateljica se je s hčerko preselila v novo stanovanje. Kako sem vesela zanju! Končno mi je prav prišla lepa štampiljka "Domek sreče" iz Ustvarjalnega dotika, ki jo imam že zelo dolgo, a še neuporabljeno. V načrtu je bila čisto prava jesenska scena: veja, hiška in dva ptička, vsi pobarvani v izrezanem krogu, ozadje pa belo z napisom. A včasih pride navdih od kdo ve kje in končni rezulat je voščilnica, ki se mi zdi še lepša kot tista, ki sem si jo sprva zamislila :)


Motive ponavadi izrežem iz belega papirja in jih potem pobarvam. Ko sem gledala, kako jih bom postavila v okvir, me je belina na sinjem nebu tako navdušila, da sem se v hipu odločila, da barvanja tokrat ne bo. Ptička, ki predstavljata mamo in hčerko, sta potrebovala kanec barve, da pa ne bi bilo vse skupaj preveč monotono, sem ptičjo hiško privezala z rdeče belo vrvico, ki voščilnico ravno prav poživi.

Ker se je bližala obletnica poroke mojih staršev, sem hitro našla priložnost za še eno podobno. Tokrat sem uporabila vejo Impression Obsession Leafy branch z manjšimi listki in priložnosti primerno ptičjo hiško z odprtino v obliki srčka. Tudi tale napis iz Ustvarjalnega dotika je še čakal na prvo uporabo in tukaj krasno paše zraven - za mojo mamo in očeta namreč tale misel še kako drži :)


Naj bo tudi vaš dom domek sreče in vsa srca v njem naj bijejo v istem ritmu ...

13 komentarjev:

  1. Res prisrčna hiška in super paše bela na modro. lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Obe sta zelo ljubki in napisa prav lepo dopolnjujeta vsebino.

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, čisto prav si se odločila, ker ptičkov nisi barvala. Deluje tako čisto, preprosto, a hkrati se v obeh skriva pravo bogastvo. Lepo si popestrila z rdečo vrvico in rdečim srčkom na drugi!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako sta lepi! Popolni. Čisto vsaka stvar je na svojem mestu :-) Zelo sta mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Obje mi se jako svidjaju.
    Lp; Sonja.

    OdgovoriIzbriši
  6. What a beautiful card! Love birds are the right touch :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Dve priloznosti z enakimi motivi in super preoblikovano tako, da pase za prvo in drugo priloznost. Zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Obe sta zelo lepi, nežni z jasno vsebino.

    OdgovoriIzbriši
  9. krasno. pohvala še za vse ostalo v tvojem blogu.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Maja pozdravljena, prisrčni in zelo lepi čestitki si ustvarila. Zelo rada bom pokukala k tebi, krasno ustvarjaš, pohvale tudi k prejšnjim objavam. S hčerko sta na fotografiji najboljši in najlepši par. LP:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepe in domiselne voščilnice si naredila.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...