četrtek, 24. april 2014

Poročna torta z metulji

V začetku meseca sem se nekaj večerov zapored ukvarjala s poročno voščilnico, ki je odpotovala v Nemčijo. Saj najbrž poznate občutek, ko imaš v glavi približno sliko o izgledu voščilnice, ko pa se lotiš dela, pa kar ne gre in ne gre ... Navsezadnje se je prav lepo izšlo :)

Čudovit papir, ki sem ga uporabila za ozadje, sem kupila pred kakšnimi sedmimi leti v Leonardu. Cena je bila astronomska, a se mu nisem mogla upreti, zagotovo je to najbolj poseben papir v moji zbirki. Na otip je kot nekakšna mešanica papirja in blaga, rožice so prosojne, ozadje pa se srebrno lesketa. Kot nalašč za poroko :) Čez zgornji del sprednje strani sem pritrdila roza satenast trak, da sem dobila podlago za imeni neveste in ženina, ki sem ju z belim prahom embosirala na paus papir.


V notranjosti voščilnice je poročna torta, okrašena z roza satenastim trakom, srebrnim trakom z bleščicami ter posuta z metuljčki.


 Navdih je bila tale fotografija:
Vir: Pinterest



Metuljčke sem z luknjačem Marthe Stewart izrezala iz akvarelnega papirja, ki sem ga pred tem pobarvala z distressi, kot sem opisala v tej objavi. Roza pikice so narejene z Liquid pearls (Petal Pink).


Ker je običajna kuverta premajhna za tako bogato 3D voščilnico, sem na koncu izdelala še kuverto - za prvič je kar v redu :)


Voščilnico prijavljam na:
- 106. izziv v CRAFT-alnici (embosiran detajl) 
- izziv meseca aprila v Ustvarjalnem dotiku (najljubša kovinska šablona - Labels Seventeen sem uporabila kot podstavek za torto)

28 komentarjev:

  1. Zelo lepa in elegantna. Se strinjam s teboj da je papir nekaj posebnega,ker je.Torta v notranjosti pa je fantastična
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  2. Žnabli mi dol visijo in oči ven stojijo, tako je lepa!!! Se mi zdi, da bo nevesto kap, ko jo bo videla...:):) Prečudovito!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Helena, jaz imam pa ob branju tvojega komentarja solzne oči od smeha :)))
      Najlepša hvala za tako originalen kompliment! ;)

      Izbriši
  3. Fantastična
    mislim, da jo bosta zelo vesela in hranila za lep spomin na njun poseben dan.
    Pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo in papir je res cudovit in da voscilnici posebno noto. Sem videla pri Heleni v komentarju, da razmisljas o tecaju. Jaz si nisem mogla pomagat, sem se ze nekaj dni nazaj prijavila in komaj cakam. Po moje bo fino. Od teh deklet imam zakupljena ze dva starejsa tecaja in lahko ti povem, da je cena res zelo ugodna in meni so to eni boljsih tecajev. Tako ne dvomim, da bo tudi ta zelo fajn. Sem se namrec v preteklosti opekla ze z precej drazjim tecajem, ki pa je na koncu izpadel precej neprofesionalno. Tako da nic razmisljat, hitro se vpisat :))) Skoda samo, da ne bom mogla kaj sproti preizkusat, bom pac kasneje. No, zdaj pa sem se razpisala :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja, fantastična je. Tako nežna in elegantna. Papir pa je le prišel na vrsto in je bilo vredno čakanja. Uporabila si ga najboljši možni način.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vau, to pa je čudovita lepota!! Vse mi je všeč, najbolj pa metuljčkasta torta!

    OdgovoriIzbriši
  7. Se strinjam s Heleno - papir je uporabljen točno tako kot se zagre in ga je bilo vredno čuvati za to priložnost. Voščilnica je res vredna ogleda in tako dodelana, da lahko samo cedim sline in si mislim nekoč, ko bom velika bom tudi jaz to znala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tudi mene čaka ena poročna in tudi jaz sem imela v mislih tortico. ;) Kaj bi dala za tvoj papir ... :) Zelo mi je všeč ideja s paus papirjem, inspiracijo pa si čudovito prelevila v papirno različico. Lepo, ni kaj! :)
    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, kar ne morem se je nagledati. Prekrasna je. Tako nežna in tako zelo bogata. Prava poročna. :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Maja, čudovita čestitka in notranjost... uau! Tako natančno dodelana, tako premišljena, tako lepa... pa kaj lepa, fantastična! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čisto si me sesula s tole lepotičko. Upam, da nevesta ne bo šla na urgenco, namesto pred matičarja, ko bo tole zagledala :-)) Čudovita, pravljična in romatična voščilnica. Papir je nekaj posebnega. Vidiš, da velja stari rek, da čez 7 let vse prav pride :-))

    OdgovoriIzbriši
  12. Predivna je pozivnica. Savršeno se uklapaju boje, papiri i detalji. Vrlo lijepo, romantično i elegantno.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  13. Maja...kaj naj dodam k tem čudovitim kometarjem, ki so jih napisale moje predhodnice? Res je zelo zanimiv papir, ki še kako paše na poročno voščilnico. Pri vsaki tvoji voščilnici pa notranjost vedno občudujem, ker je narejena profesionalno!!!
    Prijeten petek ti zelim, Jana

    OdgovoriIzbriši
  14. Waw, fantastična vošilnica. Čudovit papir, in božanski torti :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Draga Maja, ne bom dodajala nobenih komentarjev, ker je presežkov že toliko, da še bolj originalnega sploh ne najdem. Sem pa do konca navdušena in spet me daje "fovšija", da ste eni res talenti. Vse čestitke:))

    OdgovoriIzbriši
  16. Tvoji izdelki so vedno narejeni "u nulo" in čudoviti...tale je tudi prava mojstrovina, ne le zaradi res prekrasnega papirja...tortica z maetuljčki je bombastična!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Voščilnica je popolna. Papir je res čudovit, a torta je čez vse.
    Hvala, ker si se nam pridružila na 106. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Uuauu noro, kako je pa to ena čudovita voščilnica; papir, postavitev, notranjost. Prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  19. Waw, preprosto ostaneš brez besed.

    OdgovoriIzbriši
  20. Poseben papir, posebna lepota voščilnice.

    OdgovoriIzbriši
  21. Čudovita je! Res ne vem kdo bi se lahko uprl tako lepemu papirju in res je kot nalašč za poročno voščilnico. Da pa metuljčkov sploh ne omenjamo... Nadvse prisrčno :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Vau, kakšana eleganca! Voščilnica je fantastična in zelo lepo si jo naredila tako zunaj kot znotraj! Čudovito delo :-))
    Hvala, ker se igraš z nami v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  23. Zelo lepa in elegantna čestitka in kuverta!
    lp,
    Deja

    OdgovoriIzbriši
  24. Joj Maja kakšna inspiracija... voščilnica je oh in sploh. Ne morem se je nagledati. VSE na njej je popolno. Čudovito, res. Lp

    OdgovoriIzbriši
  25. Kaj naj ti rečem, izdelek je popolen in to so že pred mano punce povedale. Popolnoma si zadela nežnost in lepoto katera pritiče takšnim poročnim stvaritvam.
    Hvala, da deliš z nami čudovito poročno tortico; Lili

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...