torek, 17. november 2015

Ko me inspirira ... hvaležnost

Še ena hitra objava ... ker zadnjič očitno nisem odgnala vseh virusov in se ponovno borim z njimi :( Spodnja voščilnica je nastala že prej, poslala sem jo ustvarjalki, ki jo občudujem v vseh pogledih, predvsem kot Človeka - z veliko začetnico. Želela sem ji narediti zares posebno voščilnico v zahvalo za pomoč, ki jo je tako prijazno ponudila, pa na koncu nisem bila najbolj zadovoljna s tole postavitvijo ...


Kuverto sem preprosto in hitro okrasila z washi trakcem v enakih barvah.



Bodite zdravi!

Hvala za obisk,
Maja

20 komentarjev:

  1. Oh, kako je lepa. Luštni listki v zelo lepi barvi. Zelo šeč mi je tudi ozadje in napis.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je pa tale postavitev listov noro všeč. Pa barvna kombinacija tudi. Čudovito zahvalnico si izdelala. Prejemnici je gotovo ogrela srce. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja...tako zelo je lepa tvoja voščinica ( v vseh pogledih <3), da besede ne bodo dovolj. Prav vse na njej je čudovito in ker sem zašpijonirala embosirano ozadje s plastično šablono!!! te lepo prosim za kakšna navodila, ko boš z zdravjem prišla na zeleno vejo :-).

    OdgovoriIzbriši
  4. Všeč mi je tvoja zahvalnica z listi, pa seveda barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  5. Postavitev mi je zelo všeč, mladostna in razgibana.
    Upam, da kmalu ozdraviš!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je tudi všeč postavitev, je tako razgibana in prav fajna zahvalnica je. Ti pošiljam zdravilno energijo, da preženeš viruse.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super lepa voščilnica s super postavitvijo. Občudeujem tako drznost, ker jaz kar ne morem stopit iz okvirjev simetrije ali normalne postavitve".

    OdgovoriIzbriši
  8. Odgovori
    1. Upam, da bo zdravje kmalu boljše, voščilnica je pa zelo lepa in taka postavitev listkov daje občutek, da so vsi različni, čeprav sta po dva enaka. ;)

      Izbriši
  9. Lepe lepe barve, čudovito ozadje, postavitev mi je krasna, vse mi štima. Maja, prelepa voščilnica je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni je všeč in na njej mi je vse OK. Pazi nase in se hitro pozdravi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Your card is sensational, Maja! And what a great idea to put pretty Washi tape down the side of the envelope! I sometimes use it on the seal, but haven't thought to use it as a pretty border!! Enjoy your day!! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  12. Ojla Maja:), zahvalnica je lepa v smislu postavitve in barv in embosirana osnova je več kot odlična. Je pa res, da je oseba, ki je to dobila resnično človek vreden vse pozornosti in si zasluži predvsem to, da je narejeno in dano iz srca:) Sedaj pa le že odženi tvoje viruse, v pomoč pa ti pošiljam cel kup dobrih želja in pozitivne energije:))) LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  13. krasna postavitev, čisto drugačna zahvalnica in tako lepih barv. pa ideja z washijem je super, jaz ponavadi z njim lepim kuverte. pozdravi se!

    OdgovoriIzbriši
  14. Jaz sicer res ne vem, zakaj nisi zadovoljna s postavitvijo, ker je zanimiva in čisto uravnotežena. Meni je všeč. Je pa res, da so me barve veliko bolj pritegnile in samo ozadje... noro lepo!
    Pozdravi se čim prej, da bo spet kakšna objava več na tvojem blogu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Meni je pa zelo všeč postavitev!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...