petek, 9. oktober 2015

Jesenski venček

Danes sem sicer nameravala objaviti samo jesenski venček, potem sem pa videla Vladkino objavo, v kateri je predstavila tehniko "ink smooshing", zato bo najprej na vrsti tale voščilnica. Na njej sem namreč ozadje naredila ravno s to tehniko in bila tako navdušena, da jo bom zagotovo še velikokrat uporabila. Moj načrt je bil, da vam ob objavi te voščilnice tehniko opišem in posredujem nekaj filmčkov, a me je Vladka prehitela, tako da opis in vse linke najdete pri njej. Očitno sva hkrati odkrivali veselje ob nanašanju barve s folijo :) Tiste, ki med ustvarjanjem rade malo packate, vsekakor poskusite!


Navdih za tole voščilnico sem našla pri Heleni, ki me je očarala s prelepo jesensko voščilnico


Takle pa je moj jesenski venček, ki prinaša srečo.


Napis sem pobarvala z več odtenki distressov, od rumene do temno rjave. Z zlatim Wink of Stella markerjem sem dodala še nežno svetleče poudarke na žile listov in na izrezanem napisu, ki pa se žal na fotografiji ne vidijo.


Izzivi:

Včeraj popoldne je v Ljubljano prišla Tina, da nam je predstavila novo kolekcijo Najlepšega para. Z mojo Nino, Andrejo in Meto smo komaj čakale, da spet vidimo Tino in njene čudovite voščilnice! :) Veliko ustvarjalk se je zbralo in prav veseli me, ko se takole v živo srečamo in nekateri blogi dobijo obraze :)) Z Duši in Keti smo itak stalne stranke na Tininih predstavitvah, tokrat je prišla tudi Zvonka, pa še Saro sem ujela pri stojalu z izdelki Najlepšega para :) Punce, super vas je bilo srečat! ♥

Pozdravček in lep vikend vsem,
Maja
 

18 komentarjev:

  1. Čudovito jesen si pričarala.
    In res luštno je bilo včeraj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prava jesenska objava. Tole tehniko z inki moram definitivno poskusiti. Zelo lep učinek naredi. Krasni čestitki si naredila. Druženje pa bi morale organizirati tako, da bi se nekje vse srečale. Lepo bi bilo spoznati ustvarjalke (blogerke) z vseh koncev Slovenije. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoji listki so pa res pričarali pravo jesen. Že od daleč sem vedela, da je tvoja objava. Res imaš svoj razpoznaven slog. Tvojih izdelkov se kar ne morem nagledati. Pozdravček. Damjana

    OdgovoriIzbriši
  4. ne morem se jih nagledati, krasni sta obe, en jesenski venček pa tudi jaz ravno obdelujem. res čudovite barve in postavitev.
    ja, tudi jaz komaj čakam, da spoznam tino v nedeljo, juhuhu :))))) in se povsem strinjam s klaro in srečanjem ustvarjalk :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni sta obe, tako lepe, tople jesenske barve.

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, tvoje voščilnice obožujem in sem počaščena, ker sem ti bila pri tej v navdih!
    Tehnika je zasvojila tudi mene in že nastajajo ozadja v različnih barvah :)
    Tvoji jesenski sta tako topli in prijetni ..
    Lep vikend.

    OdgovoriIzbriši
  7. Maja, najprej... hvala, da si me "pocukala za rokav". Roko na srce, nisem prepričana, da bi drugače kogarkoli registrirala, ker v Rayherju majo vso mojo pozornost šablone in papirji. ;) Res te je bilo lepo srečati in v živo malo poklepetati. Hvala ti!

    Tile dve voščilnici pa... UAU! Čudoviti sta... resnično ne vem, katere besede bi uporabila, da bi izrazila svoje navdušenje. Prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh, kako lepi jesenski voščilnici. Ampak moram pa priznati, da mi je prva mičkeno bolj všeč, verjetno zaradi živahnejših barv, čeprav pri drugi je pa postavitev super. Skratka obe naj naj. Tehniko moram pa sprobati.
    Tudi mene zelo veseli, da sem te spoznala še v živo, včeraj je bilo res eno krasno popoldne v Rayherju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ijoj, to ozadje na prvi voščilnici me je čisto "vrglo s tira"! :-)) Čudovito je. Sama že dalj časa poskušam ustvariti nekaj podobnega, pa sem že spet preslabo prebrala navodila. :-) Sedaj bo šlo, ko je postopek Vladka tako lepo opisala.
    Tudi druga voščilnica mi je všeč. Venček zažge v vsakem letnem času. :-)
    Vesela sem za vas, da ste včeraj uživale v prijetnem druženju in podpiram Klarin predlog, da se kdaj srečamo in vsi blogi dobijo obraze. :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Maja, super si uporabila to tehniko in ustvarila krasno ozadje lepemu jesenskemu padajočemu listju. Jaz sem že res zasvojena s to tehniko :) Res izpade vsakič drugače in ne veš čisto kaj naj pričakuješ :) Jaz pa sploh delam stvari kampanjsko čez vikend in potem objavljam na dolgi rok. In če se lotim ene tehnike je potem ta na tapeti celi vikend :)))) Tudi druga tvoja voščilnica je zelo lepa in večbarvni napis je sploh pritegnil mojo pozornost. Mi je pa zelo žal, da vas nisem videla v petek. Sem bila potem na naslednji delavnici, čeprav sem praktično celo zamudila, ampak se je vseeno splačalo, da sem videla Tino in še nekatere druge. Upam, da se kmalu res vidimo v živo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Maja, naredila si čarobno barvito jesen:) in s to tehniko, ki si mi jo predstavila, sem se tudi že spopadla, le rezultat še ni tisto, kar bi rada:( Listi delujejo tako, kot da bi prav kar odletavali z drevja. Tudi druga mi je zelo všeč, posebno napis Sreče, kjer se barve lepo prelivajo.
    Četrtkovo popoldne pa je bilo resnično čudovito:) in bi bilo lepo, če bi se večkrat ponovil.
    Lep pozdrav:), Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sama energija sije iz teh izdelkov, poudarjene žile na listih, tehnika....ooo ta me je tako očarala, da sem pozabila pri Vladki napisat komentar, ker sem šla najprej gledat linke, ki nam jih je napisala,.,,,groza, moram takoj popravit napako.
    Za tole uživanje pri Rayherju sem ti pa fouš....z užitkom čakam, da bo prišel tudi moj dan, ko mi bo uspelo , da spoznam vse te blogerske face, brez katerih ne morem dva dni, ne da bi jih "oblajala". čao

    OdgovoriIzbriši
  13. oooo tele barve te pa kar začarajo! zelo lepo. lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasno ozadje na prvi čestitki in tudi sicer mi je zaradi bolj pisanih barv prva ljubša od druge. Sta pa obe zelo lepi.
    Tudi jaz sem bila na Tinini predstavitvi in prav žal mi je, da te nisem spoznala v živo (sem pa bila v prvi rundi). Mogoče pa ob naslednji priliki ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Svetovni voščilnici si ustvarila - barve so res originalne :). Vsekakor bo potrebno tole tehniko preizkusiti. Očitno bom morala malo več v "svet", da vas spoznam v živo.

    OdgovoriIzbriši
  16. Prelepi sta...topli in ravno prav umetniški :-). Tole s folijo je čudovit in sproščujoč način nanašanja.

    OdgovoriIzbriši
  17. JOj, kako lep venček! Popolne barve si ujela, tako lepo jesenski je in ozadje mi je všeč, te jesenske male kapljice. Krasna! Mi pa ni jasno, kako ste ve, punce, izvedele, da je Tina v Rayherju? Morda tudi meni kdaj uspe, prit, sem tudi njena velika oboževalka :), klepetam pa tudi rada :)

    OdgovoriIzbriši
  18. OOooh..in vauuu... kako lepo!
    Maja, resnično občudujem in se navdušujem nad tvojimi izdelki. Preprosto čudoviti sta! Čisto navdušena sem nad temi toplimi barvami jeseni. Tehnika "ink smooshing" vidim, da je prav zasvojila blogarski svet in prav gotovo bom nujno morala še sama se preizkusit in malo "packat". ;)
    Venčki so pa tako moja šibka točka. :) Kar ne morem se ga nagledat. Res je nekaj posebnega in prelivajoč naspih.. Oooh in aaah, prečudovito!
    Lep pozdravček, V.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...