sreda, 7. oktober 2015

Ko me inspirira ... jesensko listje

Še en izziv, ki mi je pisan na kožo ... Vladka in Tina sta za navdih izbrali Andrejino krasno jesensko voščilnico, na kateri dekle lovi pisano jesensko listje. Na moji voščilnici pa je glavno vlogo odigral moj najljubši slonček, ki piha listje, želodke in ... čarobni prah :) Hmmm ... mislim, da ravno ta prahec tako čarobno obarva listje jeseni ... še slonček se je odel v jesenke odtenke :)


Ideja za voščilnico ni zrasla v moji glavi, našla sem jo na blogu Julie Altemann in ker nimam luštnega kompleta štampiljk Mame Elephant s slončkom in njegovimi prijatelji, sem jo interpretirala po svoje. Uporabila sem Tininega slončka in Hero arts štampiljke. Pikice sem narisala s Sakura svetlečim gel pisalom. Na koncu sem dodala še napis "zate", ki sem ga večkrat zaporedno odtisnila na "tla" :)


Slonček gre pihat listje tudi v oktobrsko galerijo Najlepšega para :)

Kmalu pride nova objava, ko vam pokažem še mojo izvedbo jesenskega venčka.

Hvala za obisk, lep dan želim,
Maja

21 komentarjev:

 1. Sem opazila, da je Tinin slonček res zelo vsestranski...od špricanja srčkov, vode, pentljic, ...pri tebi pa še listja....mi deluje kot lušen vrtni sesalec za listje. Domiselno. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, je luštna, pikice med listki so mi svetovne, tako lepo dopolnijo celoto.

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlična voščilnica in Mojca pravi, da je slonček kot en sesalec:), druga verzija: lahko da se je tako nahladil (glede na vremenske spremembe) in je kihnil:) ter vsenaokrog raztrosil listje. Se mi vidi, da sem bolj na zdravstveno stran nagnjena:) Ampak kar koli je - super je . Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 4. Noro dobra ideja in izvedba. Krasno izgleda.

  OdgovoriIzbriši
 5. Draga Maja, tale tvoja je meni definitivno boljša od originala. Super izbor barv... jesenske, pa vendar tista turkizna ravno toliko razbije, da se zdi, da niso... Meni je res všeč in pikice med tole jesensko prho listja, so vsekakor pika na i.

  Vidim pa, da sem precej tvojih objav zamudila... se bom morala malo sprehoditi med njimi in kaj pokomentirati. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Iiiiiiiii, kolk je cart.
  Si mi dala idejo kaj bom napisala na mojo naslednjo voščilnico.
  Slonček in vse ostalo je pa prva liga.

  OdgovoriIzbriši
 7. Super simpatičen slonček, ki uživa v jeseni. Naj ti slonček prinese veliiiko sreče. :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Maja tole pa je tako cart slonček in potem vse to špricanje in igranje z listki... Všečkam 100 na uro :).

  OdgovoriIzbriši
 9. Nič zato, če ni tvoja ideja. Všeč mi je, da si naredila link do originala in se s tem poklonila ustvarjalki. Se mi zdi, da to premalokrat naredimo.
  Sedaj pa k tvoji čudoviti jesenski mojstrovini. Ha, meni je tvoja lepša ;)

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovit izdelek, kot vsi izpod tvojih rok. Tudi meni je tvoja izvedba boljša, čeprav tudi prvotna od Julie Altemann, ni slaba. Zelo domiselno :)

  OdgovoriIzbriši
 11. o, meni je tudi tako všeč, ko lahko pogledam, kako nekoga navdihne neka inspiracija (se poskušam tega tudi sama držati). obe sta krasni in tako samosvoji, ti slončki so res simpatični, pa tale turkizna je tako zanimiva.

  OdgovoriIzbriši
 12. Jej, kako je simpatična. Slonček je res vsestranski in za vse vrste praznovanj. Pa še tetki jeseni pomaga pri urejanju narave.

  OdgovoriIzbriši
 13. ii, kako lušno. Tako lepo tale slonček razpihava jesensko listje. In tudi tale večkrat odtisnjen "zate" mi je odlična dieja. Hvala, da se po jesensko veseliš z nama.

  OdgovoriIzbriši
 14. Joj, kako je srčkan. Lepo si uporaila listke in jih pomešala s čarobnim prahom. Čudovita jesenska čestitka. :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Na tej voščilnici je vse fenomenalno, postavitev pa je sploh "in". Prav pošteno zažiga!

  OdgovoriIzbriši
 16. tale slonček mi je pa prav dan polepšal :)
  četudi ni bila tvoja ideja je pa tvoja izvedba popolna 5ka. zelo mi je všeč kako si mu ustvarila lepo potko- zatezatezatezatezate...

  OdgovoriIzbriši
 17. Maja, tvoj slonček se super zabava s pihanjem pisanega jesenskega listja. :-)) Čdovito jesensko voščilnico si ustvarila. Zelo mi je všeč tudi napis, ki se ponavlja. :-)

  OdgovoriIzbriši
 18. Super, da slonček takole piha jesensko listje. Čudovita voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 19. Tale slonček je tako prisrčen. Čudovite jesenske barve.

  OdgovoriIzbriši
 20. Jej, je lepa!!! Pravi jesenski `cukrček` :-)

  OdgovoriIzbriši
 21. Oooh kako je lepa! :) In te tople barve jeseni, preprosto čudovito. Drobec turkizne je ravno pravšnji, da lepo popestri celotno voščilnico. Za piko na i pa še prikupen slonček. Res mi je všeč in meni osebno je lepša od originala. ;)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...