četrtek, 16. oktober 2014

Ščipalka z rožico

V okroglem, že 30. izzivu Ko me inspirira ... nas Vladka in Tina vabita, da s ščipalkami nekaj pripnemo oz. obesimo na naš izdelek, tako kot je to domiselno storila Majuška s snežinkami.

Pred kratkim sem pri Tini končno kupila rezalne šablone Mini embalaža in sedaj se samo sprašujem, zakaj jih nisem že prej?!? Tale tagec s šivanim robom je namreč tako zelo kjut, da sem morala na voščilnico postaviti kar dva :)) Tina to pogosto počne na svojih voščilnicah in je super! Spela sem ju pa kar s ščipalkico, a ne čisto običajno - nanjo je namreč pritrjena rožica iz filca. Nekaj takšnih mini ščipalk imam že kdo ve koliko let, pa še nikoli nisem nobene uporabila :))


Voščilnica je bila namenjena gospodični, ki je praznovala 14. rojstni dan in ima zelo rada živali. Med drugim ima doma tudi mucka, zato sta se na malce vegasti številki 1 in 4 povzpeli dve muci in se udobno namestili na vrhu, čeprav ni prav veliko prostora - je pa dober razgled :) Ena se skriva tudi v notranjosti voščilnice, a se je izognila fotografiranju.


Poleg izziva Ko me inspirira ... #30 voščilnico lepim še v oktobrsko galerijo Najlepšega para.

Ta teden vas zasipam z objavami, še jutri imam eno pripravljeno, potem pa malo pavze :) Namig: jutri se vam splača priti, prisrčno vabljeni! ;)

Maja

20 komentarjev:

  1. Čudovita
    si mi dala navdih za voščilnico, ki jo moram pripraviti za sošolca od sina
    hvala
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito igirva :). Zelo st ami všeč mucka - tkao izpade vse skupaj bolj najstniško in razigrano - zmaga pa vsekakor ščiplaka z rožico :)

    OdgovoriIzbriši
  3. kao je cart in tako nežna ;) te navihane muce, pa imajo čudovit razgled ;) super ideja ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ijeah, kako si tole dobro obesila. Scipalka z rozo je tako cart in tile dve macki na stevilkah prav tako. Hvala, da sodelujes.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoja muckasta voščilnica za najstnico je zelo lepa. Super si uporabila ščipalko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo dobro si se spomnila...tagec s številko in mucami. Čudovita je. : )

    OdgovoriIzbriši
  7. Tole tvojo lepotičko sem občudovala že dopoldne, komentiram pa šele sedaj. Bolj ko jo gledam, več lepote mi odkrije. Res je popolna. Z izbiro papirja, šablon, postavitvijo, všeč mi je tudi, da sta na vrhu malce vegastih številk muci z odličnim razgledom. Pa še z rožicami na kožuščku. Tega se jaz ne bi spomnila. Lepo bodi:))

    OdgovoriIzbriši
  8. Kaj naj rečem?, navdušena sem nad papirjem, nad mačkama, nad majavimi številkami in nad tvojo idejo - res si mojstrica:)) LP

    OdgovoriIzbriši
  9. Si me prav vpodbudila s svojo čudovito voščilnico in seveda lepimi komentarji mojih objav. Hvala ti. Všeč mi je tvoj stil, ki ga vedno tako lepo uskladiš s prazničnim dogodkom, dobro izbiro motiva in barv.........

    OdgovoriIzbriši
  10. Ojej, enkratna je. Muci sta tako simpatični in nagajivi. Všeč mi je, ker si ju poštempljala! Pa ideja z okrašeno ščipalko je fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasna je. Ovi tagovi i mačeke su mi totalno super.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna je! Super si opremila tagca z mucami. Všeč mi je ideja, da si ju dodala na številke :-)) Ampak ščipalka je pa najlepša!

    OdgovoriIzbriši
  13. Izbira barv, motivov in ostalih dodatkov...ter postavitev - nastala je res prelepa in zelo nežna voščilnica za mlado gospodično ;)
    Uživaj v vikendu in en veeeliiik pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  14. Kakorkoli nardiš, vedno izpade tako lušna voščilnica, vedno ravno prav okrašena, nikoli premalo, nikoli preveč.
    Ti dve mucki na številkah sta tako simpatični in prav uživata v razgledu.

    OdgovoriIzbriši
  15. maja, predudovito voščilnico si naredila. muci sta prav prisrčni in vse skupaj si krasno povezala v celoto.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Res krasni dodatki in tudi jaz imam cel kup ščipalk nekje, le najti jih moram :-) Prelepa čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  17. Prekrasen tag-ec, izbor papirčkov in mucici, ki sta res ljubki. Bravo. 14-letnica bo presrečna.

    OdgovoriIzbriši
  18. Maja, danes zjutraj si pa pri meni res poskrbela za koncentrat navdiha!!! Voščilnica je krasna (to se verjetno ponavljam...moram najti kakšno novo presežno besedo :-) )...ampak mucke z rožicami... Joj, kako ljubko!

    OdgovoriIzbriši
  19. Krasen tag in vse kar je na njem. Sem mačjeljubka in tudi sama imam dva doma. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...