petek, 26. september 2014

Čestitke za 60

Včasih se zgodijo stvari, ki jih ne pričakuješ in si jih ne želiš, niso prav nič prijetne in ti življenje obrnejo na glavo. Takrat zmanjka časa tako za ustvarjanje kot za obiske in komentarje na vaših blogih. Moja spletna hiška bi že dolgo samevala, če ne bi imela obveznosti kot članica ustvarjalnega tima Mavelu.com. To je vse, kar mi uspe narediti na blogu ... Sedaj se stanje počasi umirja in upam, da vas prav kmalu obiščem in pokomentiram vaše čudovite izdelke. Imam tudi nekaj svojih starejših izdelkov za pokazat, nekateri so še od zaključka šolskega leta - čas res (pre)hitro beži ... 

Danes vam pokažem voščilnico večjega formata (A5), narejeno za mamo moje sodelavke, ki je praznovala okroglo obletnico. 


Ozadje sem naredila s Twinkling H2O's, svetlikajočimi vodenimi barvami, ki sem jih predstavila v tej objavi in nekaterim od vas naredila skomine. Danes imam za vas veselo novico, saj jih ima Marina spet na zalogi! :) Tale komplet z imenom Romance sicer ni enak kot moj Carnivale, ki ima malce drugačen izbor barv, sem pa za primerjavo našla tole sliko: 

Vir

Za ozadje sem uporabila koralno rdečo barvo in med barvanjem tako velike površine ugotovila, da ozadje ni enakomerno pobarvano - izgleda namreč tako, kot da sem barvala z več različnimi odtenki. Večkrat ko potegneš s čopičem na enem mestu, bolj intenzivna je barva. Meni je tak učinek všeč.

Ker je voščilnica velika, sem uporabila največji napis iz Najlepšega para. Izrezan iz belega papirja zelo lepo pride do izraza na svetlečem ozadju.


Venček je narejen z Wplus9 šablono, na njem je simbolično šest rožic za 60 let, okoli pa je ovita vrvica. Postavila sem ga na podlago iz paus papirja.


Voščilnico prijavljam na Simon Says Stamp Wednesday Challenge (Anything goes)
in v septembrsko galerijo Najlepšega para.

Želim vam lep prvi jesenski vikend!

Maja

14 komentarjev:

  1. Lepa prelivajoča voščilnica. Res efekt, več barvnosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa je in elegantna, všeč mi je, kako si za podlago venčku uporabila paus papir.
    Je pa zanimivo, kako preko ekrana težko oceniš velikost voščilnic, sama jih v glavnem delam v velikosti vsaj A5, tako da so mi te dimenzije domače. Sem te pa že kar pogrešala z objavami in sem vesela, da jih je pričakovati več. Prijeten vikend ti želim, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. res je od blizu videi, kako lepo se prelivajo barve. Lesket barve je prav fensi šmensi. Meni tako velike voščilnice ne gredo od rok, na njih se kar zgubim....:):)
    Želim ti, da bi se stanje pri vas čim prej normaliziralo in da si spet na polno z nami..:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito voščilnico si izdelala. Barva osnove je res prekrasna. Všeč mmi je paus, ki si ga uporabila kot podlago venčku. Barvic pa sploh ne smem gledati! Za ta mesec sem zapravila že preveč denarja za ustvarjalne pripomočke. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelepa voščilnica in gospa je bila gotovo navdušena ;))) Naj ti guzva čimprej mine!
    Lep vikend ti zelim, Jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo voščilnico si ustvarila, te barve pa dajo res super efekt.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo, kot je pri tebi vedno:). S temi barvami se verjetno še nekaj časa ne bom ukvarjala, se da pa res lepo narediti, če imaš poleg tega še smisel. LP

    OdgovoriIzbriši
  8. ja tudi meni se dogaja, da mi zmanjkuje časa za vswe :) tvoj izdelek pa je krasen kot vedno! lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Maja,
    želim ti, da bi se vam življenje kmalu zopet sestavila tako, kot si želite... Vesela sem te tvoje super lepe voščilnice in kar mislim si, kako je bila vesela prejemnica. Ozadje je res zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  10. Gorgeous card, your wreath is amazing !
    Thank you for joining us at Simon Says Wednesday Challenge this week.

    Jo x

    OdgovoriIzbriši
  11. Upam, da se stvari pri vas kmalu uredijo. Voscilnica pa je zelo lepa in ozadje s temi barvami res krasno izpade.

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna voščilnica za okroglo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Voščilnica s krasnim venčkom.
    Upam, da se pri vas stvari postavljajo na pravo mesto ...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...