ponedeljek, 18. julij 2016

Barčica za 16 let

Tole voščilnico sem naredila že v začetku aprila za našo Lucijo, ki je letos praznovala sladkih 16 :) Morje ima zelo rada, zato sem za glavni motiv izbrala barčico in Tinin napis.

May happiness accompany you

V notranjosti sem  izdelala "morski" žepek za denar s še enim napisom iz Najlepšega para.

Treat yourself

Izzivi / Challenges:

Nalednje voščilnice bi morala objaviti že 24. junija ... pa vseeno, saj smo najbrž še vedno vsi veseli, da so počitnice, kajne? :)

Hurray, holidays!

Tik pred začetkom počitnic sem naredila tri manjše voščilnice (10 x 10 cm) za tri srečne šolarje, ki so za dva meseca pospravili šolske torbe.


S poletnimi motivi sem okrasila tudi kuverte.


Hladno in deževno sobotno popoldne sem preživela v ustvarjalnem kotičku in nastali sta še dve poletni voščilnici, ki ju pokažem v naslednjih objavah. Letos mi gre bloganje bolj slabo od rok, predvsem na račun precej povečanega zelenjavnega vrta + več cvetja. Imam v načrtu, da se pridružim Anjinim Zgodbam z vrta ... ko bom uspela vse fotke naložiti na računalnik in jih urediti ... Uff, a kdo ve, kako si podaljšaš dan za nekaj ur? Pa ne na račun spanja, to je itak že stalna praksa :)    

Pozdravček,
Maja


17 komentarjev:

  1. Your set of beach cards are so cute, and I love the sailboat card too. Your scene looks so calm and peaceful! Thanks for joining us at Dies R Us!

    OdgovoriIzbriši
  2. WOW what fun creations! Thanks so much for playing in our ‘WATER and/or BEACH’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

    Darlene (DRU Blog Leader)
    DIES R US CHALLENGE BLOG
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne voščilnice. Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice. lp.

    OdgovoriIzbriši
  4. same lepe in barvite, krasnih živih barv.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja,ja, Lucija bo neizmerno uživala na tvoji barki in naj ji bo veter naklonjen:) Otroci pa so se razveselili že počitnic, tvoje čestitke pa jim bodo dneve, ki prihajajo, samo še polepšale:) Vidim, da si na svojem vrtu posadila tudi palme, saj ti uspešno rastejo:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštne poletno počitniške voščilnice. Te povsem razumem glede časa in ti lahko predlagam samo, da uživaš v tem kar delaš, ker časa za vse nikoli ne boš imela (z mano vred). In prej, ko se sprijazneva, lažje nama bo ;-) Se že veselim fotografij vrta, to je tudi svojevrstna umetnost. Jaz letos moja zelišča kar precej zanemarjam na račun drugih reči :-/ Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  7. Love your happy and cheery creations! GREAT use of dies and colors!! So glad that you join the fun over Simon Says Stamp Wednesday “Create a Scene” Challenge! Super work!

    OdgovoriIzbriši
  8. Prva je čudovito sončna, pa tudi druga počitniška je prelepa. Mislim da nas je kar nekaj ki bi podaljšale dan. Tudi sama vrtnarim in zdaj je prelepo ko je vse v cvetju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Razigrani poletni voščilnici, ki kar vabita k počitku, plavanju ...

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasne počitniške voščilnice. Te kar ponese na morje.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovite poletne-počitniške voščilnice
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo simpatične poletne voščilnice si naredila!

    OdgovoriIzbriši
  13. Jaz bi tudi kak nasvet za podaljšanje dneva rabila :) Super si naredila morsko tematiko, palma mi je zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako je tvoje morsko ustvarjanje v tej objavi čudovitih barv. Prav napolnila sem se s pozitivno energijo. Hvala ti za to. Kako so bili šele pejemniki zadovoljni.

    OdgovoriIzbriši
  15. Obe voščilnici sta zelo lepi :-)) Pri morski pa se mi najbolj dopadejo sončni žarki. Res je lepa.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  16. Krasno poletno ustvarjanje. Všeč so mi žarki na prvi in palme na drugih vošilnicah. Joj bi se ulegla na topel pesek pod njimi....
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  17. Pravo poletje si pričarala na svojih izdelkih. Krasno si ujela s soncem obsijano jadrnico, ki mirno pluje po morju. Prava izbira za mlado dekle. :)
    Počitniška trojica pod palmami je prav gotovo razveselila počitnikarje. Všeč so mi barve, super luštni napisi in ujemajoče okrašene kuverte! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...