sreda, 17. avgust 2016

Ko me inspirira ... otroško

Ko pogledam moje letošnje objave, so večinoma samo za izzive v CRAFT-alnici in Ko me inspirira ... Kljub kroničnemu pomanjkanju časa sem ravno dovolj trmasta, da jih ne zamudim in se prijavim - ponavadi v zadnjem hipu :)) V mojem ustvarjalnem kotičku sicer ves čas po malem kaj novega nastaja, a mi stalno manjka časa za objave. Za tokratni Vladkin in Tinin izziv žal nisem uspela ustvariti nič novega, imam pa še neobjavljene voščilnice za dvojčici Evo in Pio, ki bosta letos decembra praznovali 9. rojstni dan. 

Za 7 let sta ju obiskala pingvinčka z baloni in darilcem ...


... za 8 let pa princeski, izrezani iz hologramskega papirja, ki se super lepo blešči :)

 

Moja Nina pa je prejšnji teden naredila luštno voščilnico za prijateljčka iz vrtca, ki "ima rad vozila", kot mi je povedala :) Pokazala sem ji moj vozni park (beri: vse šablone vozil, ki jih premorem) in izbrala je Tinin simpatični avto. Za 6-letnika jih mora biti šest in vsak druge barve. Ko jih je narezala in razpostavila po prazni voščilnici, sem ji predlagala, da jim naredi cesto iz washi trakca. Pogledali sva, kaj ima na voljo in res me je zanimalo, katerega bo izbrala. Med čakanjem na njeno odločitev sem si v mislih predstavljala, da bi bil najboljši svetlo moder s trikotnički, nato pa je njena rokica segla v škatlo in med približno 40 washiji vzela - točno tega :) 


Voščilnice prijavljam na izziv Ko me inspirira ... otroško in v avgustovsko galerijo Najlepšega para (rezalne šablone Prihajajo prazniki in Mini embalaža).

7 komentarjev:

  1. Maja, tvoje voščilnice so zelo lepe ampak tokrat zmaga Ninina. Popolna je...avtki v številu let in usklajene barve so krasno narejeni. Cesta pa je pikica na i. No, pa potem reči, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Bravo Nina... 😊

    OdgovoriIzbriši
  2. Super so tiste za dvojčici, ampak tokrat je tudi meni še poseben padla v oči Ninina. Res je izbrala lepo paleto barv in ta z washi trakom je tudi dobra :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštne voščilnice ampak tale z avtomobilčki pa res zmaga. Super ideja in barvni izbor. Nekaj je tudi v genih očitno ;-) Pozdravček obema.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kljub pomanjkanju časa sta bili obe zelo pridni. Prve štiri so krasne, zadnja, pa je še prav posebej čudovita :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidve z Nino sta pa res kreativni punci. :-) Tvoje voščilnice za dvojčici so zelo lepe, ampak tokrat gre moj glas Nininim avtomobilčkom. :-) Izvirno in simpatično! Hudo konkurenco dobivaš. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Uauu bravo Nina, super ideja z avtomobilčki in trakec super fajn paše na voščilnico. Bravo obe!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne voščilnice. In bravo Nina! ooo vidim, da nisem edina, ki ima celo goro neobjavljenega materiala ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...