torek, 21. junij 2016

Moja prva čokoladnica

... je nastala za učiteljico, ki se v službo/šolo vozi s kolesom. Hči moje sodelavke je svoji učiteljici želela  podariti zahvalno voščilnico, na kateri bi bilo kolo in šola. Ok, kolo ni problem, ampak kako naj naredim šolo? Spomnila sem se na šablonice Simon Says Stamp Village, med katerimi je tudi nizka hiša z veliko okni - klik! Ta bi lahko bila šola! Ampak kolo je veliko večje kot šola, kako rešiti ta problem? Tako, da damo hiško v ozadje in kolo spredaj. Jaz sem jo postavila vrh hriba, do katerega vodi cesta. Hribe in cesto sem ustvarila z maskiranjem in distress blazinicami. Glede na to, da me je kar precej skrbelo, kako bom tole sceno spravila skupaj, sem bila na koncu več kot zadovoljna :)


Od samega navdušenja sem potem prehitro prilepila sliko na čokoladnico in pozabila vmes dodati trak. Dobra šola za drugič :) Rešila me je Andreja, ki mi je danes dostavila okrogle ježke, da sem lahko naredila zapiralni mehanizem - hvala, draga prijateljica ♥

Robove sem okrasila z luknjačem, se mi zdi, da prav luštno izpade. Še velikost čokoladnice vam napišem: 15,5 x 11 cm. 


Mojo prvo, a zagotovo ne zadnjo čokoladnico (ponovno tik pred zdajci) prijavljam v CRAFT-alnico - punce, hvala, ker poskrbite za to, da se lotim česa novega :) 

Še en namig ... v Hiški iz papirja se pripravlja bonbonček ... ali dva :) Kmalu!

Končno smo dočakali poletje, uživajte!
Hvala za obisk,
Maja

17 komentarjev:

  1. Čokoladnica je več kot odlična, saj sem jo vso "prešlatala" in si jo ogledala od blizu:)). Cesta je narejena tako dobro, da dobiš občutek, kako se zajeda v hrib. Šola je pa tudi taka ta prava - stara:)Seveda pa vse skupaj ne bi bilo v redu, če ti ena Andreja ne bi prinesla ježkov:)))) Lep pozdravček, Andreja
    p.s.: saj je na koncu izpadlo tako, kot da jaz predstavljam to čokoladnico - nič nisem imela pri tem:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je zapiranje z ježki veliko bolj všeč, kot trakec, ki ga ne znam lepo zavezati. :-)) Super čokoladnico si izdelala. Krasna scena. Znajti se je treba. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. o, kakšna lepa scena, ta cesta je res posebna in hribčki so krasni ... sem si tudi že naročila te okrogle ježke, ker sem jih videvala na vaših čokoladnicah in so videti zelo, zelo uporabni.
    hvala, da si se nam pridružila v craft-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna je tvoja čokoladnica in odlično si se znašla, da si šolo postavila v ozadje in kolo v ospredje. Pa še pokrajina ti je odlično uspela.

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobro si rešila to perspektivo oddaljenosti in šolo postavila v ozadje. Simpatična čokoladnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super si se znašla, ko si postavila šolo na hribček. Celota mi deluje kot čudovita razglednica.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne hribčke in cesto si ustvarila. Čokoladnica je zelo lepa. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si se znašla z tematiko. Čokoladnica je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vrhunska izvedba in kot da ne bi bila tvoja prva. Uau in še enkrat uau. Andreja te je res dobro rešila iz zagate - ja, zato pa so prijatelji. In že čakam na tvojo novo čokoladnico :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita čokoladnica in super postavitev scene
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  11. Ful dobra je... super si se znašla s šolo in maskiranjem :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo lepo si zavila svojo prvo čokolado in tako bo sedaj še mnogo slajša v tem lepem ovoju. Všeč mi je njena podoba in seveda namen :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna slika, tole ti je spet super uspelo, cesta je neverjetna in hribčki - noro dobro barvani, prava slika, čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudovita in krasno izdelana čokoladnica je tole, odlično si naredila in postavila vse elemente, hvala, ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  15. Super si tole naredila in še dobro, da si pozabila na trakec, ker meni je tole zapiranje na ježke zelo všeč. Ob prvi priliki si jih nabavim.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  16. Hihi, tudi jaz sem včasih malo prehitra in pozabim na trak za zapiranje. Fantastična čokoladnica je!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...