petek, 13. maj 2016

Tresočka za malega Nika

Danes gostujem na blogu Mavelu.com in za vas imam še eno voščilnico ob rojstvu - tresočko. Poslala sem jo presrečni babici Metuljčici ob rojstvu vnučka.

Svetlo moder karton sem potiskala s copatki, otroško stekleničko in varnostno zaponko iz kompleta Mali čudež, vmesne prostorčke pa zapolnila s srčkom iz poročnega kompleta In živela sta srečno ... Nekaj srebrnih srčkov sem odtisnila tudi v ozadju okenca, da ni preveč prazno, kadar tresočka stoji pokonci in vse polnilo pade na dno.


Odprtino za tresoči del voščilnice sem izrezala s tagcem, ki malce spominja na obliko stekleničke :) Na vrh sem dodala srebrno pentljico in krogec z imenom. Uporabila sem polnilo za tresočke "otroška ljubezen" v srebrni in svetlo modri barvi. Še posebej prikupni so mini srčki, ki se skrivajo med okroglimi sekvinčki.


Naj vam ob tej priložnosti omenim še super novost v trgovini Mavelu - to je čistilna gobica za čiščenje štampiljk Stamp shammy. Večina od vas za čiščenje štampiljk najbrž uporablja baby robčke, ki pa imajo eno slabo lastnost - na štampiljki pustijo drobne nitke in ko jo naslednjič odtisneš, se na papirju vidijo tudi odtisi teh nitk. Kako me je to vedno jezilo! Tako sem krpico Stamp shammy že pred časom naročila iz tujine in po dveh mesecih uporabe lahko potrdim, da je fantastična! Krpico samo zmočite pod tekočo vodo in že je pripravljena za uporabo, nobenih posebnih čistil ne boste več potrebovali. Določene vrste blazinic krpico zamažejo, kar naj vas ne moti, ker to niti najmanj ne vpliva na njeno čistilno sposobnost. Moja je trenutno videti takole:  


Kratek filmček o super čistilni krpici si lahko ogledate TUKAJ, enega pa je posnela tudi Marina in ga najdete TUKAJ.

Lep dan želim, naj bo ustvarjalen!
Maja

12 komentarjev:

  1. Hvala za informacije o tejle krpici, ki se mi zdi res zelo dobra zadeva in si jo bom v kratkem nabavila. Voščilnica pa je zelo prisrčna in ljubka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za tale info. Ti imaš zmeraj kakšno dobro ;-) Tudi luštna voščilnica, da ne pozabim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, jej, uh... ne vem če premorem še kak vzdih. Če pa tole ni čisto prava cort voščilnica. Preeeeeečudovita je. Pravi balzam za dušo in oko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa je res ohh in ooooojeeej, takoo zelo lepa!! Maja, ti imaš izreden čut za estetiko in pri tebi se vedno naučim ogromno stvari.

    OdgovoriIzbriši
  5. Keltika je zapisala točno to, kar je tudi meni "ležalo na duši". :-)) Presrečno babico Metuljčico pa si kar predstavljam, kako srečna je bila, ko je prejela tole lepotičko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Iiii, kakšna ljubka za malega Nika.
    Hvala za info o krpici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Maja! Tvoja voščilnica je bila naši novi mamici tako zelo všeč, da zdaj krasi otroško sobo našega Nika, ki je včeraj prvič prespal pri babici in dedku in nama je za dobro jutro podal tako lep nasmešek, da sva se kar topila....Ravno zato, ker je tudi meni prirasla k srcu, saj je preprosto nekaj posebnega, kot sem ti v zahvali zapisala na komentarju. Ti pripravljam eno malo presenečenje, a se zdaj toliko dogaja da še nisem končala. Voščilnica je pravi unikat, izdelan z veliko mero dobrega okusa in dovršenosti. P.s. Punce, krpica je res super, mi jo je Marina prinesla na delavnico in je že preizkušena.

    OdgovoriIzbriši
  8. Iiii kakšna cort zadeva:) Kot so že rekle punce, estetika ti je v krvi:))) Kup dobrih idej spraviš skupaj na "nesramno" fajn način:) Krpica je pa res fantastična, hvala iz <3, ker si mi jo podarila. Brez tebe bi bila še v kameni dobi:) Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo mi je všeč potiskani papir ki si ga naredila in da si v notranjost stekleničke ostisnila par srebrnih srčkov.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  10. Res krasna tresočka. Hvala za info o krpici.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...