sreda, 4. november 2015

Hvala (in žrebanje bonbončka)

Rezultate žrebanja bonbončka (dveh!) najdete dodane k originalni objavi TUKAJ :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Namerava sem narediti zahvalno voščilnico prav za tole objavo, da se z njo zahvalim vsem, ki me spremljate, prihajate na obisk v mojo hiško, si vzamete čas in zapišete prijazen komentar, ali pa samo pokukate, kaj novega je nastalo v mojem ustvarjalnem kotičku - zlate ste! ♥ 

Ker pa so me med počitnicami ujeli virusi, ni bilo nič z ustvarjanjem :( Zato pa sem našla tole voščilnico, ki je nastala pred časom v zahvalo mentorju pri diplomi (področje energetike in okoljevarstva, zato sem se odločila za drevo in ptičke na žici). Naj se z njo zahvalim vsem, ki ste pomagale upihniti dve svečki na tortici mojega bloga :)

Thank you

Ker sem uporabila čudovit napis iz Mavelu, voščilnico dodajam na Razstavo vaših mojstrovin.

Naj vam povem še, kakšno noro presenečenje sem doživela danes. Septembra sem prvič sodelovala na izzivu NBUS (never-before-used-schtuff), ki ga dvakrat letno organizira Darnell J Knauss in ustvarjalke z njim spodbuja, da izdelajo voščilnice s še neuporabljenimi pripomočki iz domače zaloge. Vse vemo, kako rado se zgodi, da nekaj kupimo z največjim navdušenjem, potem pa stvar obleži v predalu ali na polici ... No, da nadaljujem zgodbo - prijavljenih je bilo natanko 500 voščilnic! In Darnell je prijazno komentirala prav vsako izmed njih! To pa še ni vse ... Danes sem ugotovila, da ima na svojem blogu kotiček za nove prijatelje (New Friends Corner), kjer z nekaj stavki predstavi vsako ustvarjalko, ki postane njena spremljevalka - trenutno nas je 950! In tako je v eni od objav konec oktobra predstavila mene, kar sem opazila šele danes :) 

Moj ego me je prisilil, da njen zapis objavim še tukaj :)))
Maja of Little Paper House. Maja has been blogging since 2013. She is a designer whose CAS card art is sensational and impeccably made. Her blog is also a wonderful journey with her amazing photography. There are even photos of her raising a baby fawn to buckhood! You'll need a favorite beverage as you wander through her enchanting blog!

Bom kar po domače povedala - dol sem padla :)) Celo našega srnjačka je omenila, kar stopila sem se ... No, moje fotke se mi ne zdijo ravno amazing, sploh če jih primerjam recimo z Vladko :)) A vseeno so njene besede pobožale mojo ustvarjalno dušico :)) Zato je današnja voščilnica tudi zanjo - thank you, Darnell!

OBVEZNO si poglejte njen ustvarjalni kotiček, vam garantiram, da boste sanjale samo še o tem :)) Predstavljen je TUKAJ.

Naslednji NBUS izziv bo marca naslednje leto, priporočam udeležbo :)

Upam, da ste preživeli lepe počitniške in praznične dni.
Vse dobro želim,
Maja
 

19 komentarjev:

  1. Najprej čestitke prejemnicama bonbončka. Tale zahvalnica je prav čudovita.
    Tudi sama sem spremljevalka Darnellinega bloga in sem bila tudi sama presenečena, ko vsako novo spremljevalko takole prijazno predstavi.
    Maja, ampak z nečim se pa ne morem strinjati s tabo, Darnell nima ustvarjalnega kotička, temveč celo ustvarjalno hiško...ne moreš verjeti, o tem nas lahko večina samo sanja.
    Upam, da si uspešno pregnala viruse in da si spet pri močeh za ustvarjanje in za ostale obveznosti.
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke obema, ki se bosta sladkali. O marička madona, sem tudi jaz dol padla ob Darnellini hišici...to je kot v pravljici Janko in Metka....tole moram pa mojemu možu pokazat, pri naslednji hiši ne bo letne kuhinje ampak toleeeee....vam sporočim, če mi ga je uspelo naluštat:-)) (sanja svinja o koruzi!!!!)
    Tvoji izdelki so tako čudoviti, a nam zdaj verjameš, kadar te hvalimo????...si dobila potrditev...vse čestitke.
    Tale tvoja zahvalnica mentorju je krasna. Naredi še eno in ko si jo bomo vsi ogledali, lahko ptičke spodiš na jug, na štrik oz. električni kabel pa obesi vse bacile, ki ti hodijo po hiši. Mej se.čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Maja, sem videla objavo pri Darnell, ko je predstavila tvojo Hiško. Prav vesela sem bila zate.:-)) Njeni izdelki so vedno znova zanimivi in zelo lepi, pa tudi zapisi so lušni in polni humorja. Vedno predstavi vsako novo spremljevalko in tudi zelo pogosto komentira objave.
    Hvala za tvojo današnjo voščilnico. Zelo je lepa. :-) In hvala za sladek bonbonček. Tvoji Nini pošiljam lupčka. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna voščilnica.
    In čestitke za priznanje, ki si ga prejela.
    Jo bom tudi jaz spremljala. Grem zdaj malo pošnofat k njej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepa zahvalnica, super tematsko usklajena!

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna je
    gospa Darnell je pa res carica
    sem njena spremljevalka ;)
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. You're very welcome, Maja! Thank you, too, for your kind words, support, and encouragement! Your card is so very pretty, like looking through a window to the outdoors!! I hope you are feeling completely well by now. And if I haven't said it before, congratulations on reaching 100 followers and on your 2-year blog'versary!! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  8. Cestitke izrebankama! Maja sedaj vidis, da obvladas- vseh dvomov je konec,ko te pohvali ustvarjalka Darnellinga kova. Se popolnoma strinjam z vsem kar je napisala. Zahvalna voscilnica je cudovita, pa cetudi ni narejena za to priloznost- vazen je namen in vsebina. :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za pohvalo s strani Darnell, s svojimi izdelki si jo vsekakor zaslužiš. O njenem ustvarjalnem kotičku pa lahko samo sanjamo, a ne :)
    Zelo lepa zahvalnica in čestitke tudi tvojima nagrajenkama.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke srečnima prejemnicama tvojega bonbončka. Tvoja zahvalnica je prekrasna in tvoj mentor je 100 % bil navdušen. Zelo dober motiv si izbrala glede na temo oz. področje diplomske naloge. Darnell je pa tole tako dobro napisala, da si res lahko ponosna. Pa saj pri tebi res ni potrebno izgubljati veliko besed. Tvoj blog in izdelki govorijo sami zase :) Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam obema, ki sta dobili krasen bonbonček.
    Ooo, kakšna ustvarjalna hiška - kot bi prišel v nebesa.
    Tvoja voščilnica za mentorja je simpatična in lepo se povezuje s temo diplome.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sonja in Klara čestitke za bonbončke. Darnellina hiška je res kot iz pravljice in vsa čast, da uspe vse pokomentirati in celo tako lepe zapise pripraviti za vsako spremljevalko. Res kapo dol. Maja, tako kot so tvoje voščilnice lepe in dovršene, tudi fotografiji posvetiš čas in vedno tudi to lepo narediš. Jaz pač pravim, da če se človek odloči za svoj blog in za to da bo predstavljal svoje izdelke, je zelo pomemben aspekt tudi kako bo to naredil. Fotografije so okno k našim spremljevalcem in zato je prav, da se potrudimo. Tudi če nekomu fotografija ni blizu. In na tvojem blogu je zagotovo čutiti, da ga, tako kot izdelke, ustvarjaš z ljubeznijo in se vedno potrudiš tudi s fotografijo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi sama čestitam Sonji in Klari za bonbonček. O svojem fotografiranju, rajši nebi, me je kar sram, sploh če pogledam na Ustvarjalno skrinjo ali pa k Heleni in še bi lahko naštevala, Še jaz sem ponosna nate, ko dobivaš tako lepe pohvale, ki si jih seveda zaslužiš, saj so tvoji izdelki nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Maja, še enkrat hvala za lepo presenečenje. Tvoja čestitka je krasna in tako kot pravi Darnell, kot da bi gledal skozi okno. Ja, res je njena hiška raj na zemlji za vsako ustvarjalko in vsa ji čast, da ji uspe aktivno spremljati vse spremljevalce. In strinjam se z vsem kar je napisala o tebi in tvojem blogu.
    Še enkrat hvala za bonbonček. En pozdravček tudi mali Nini. : )

    OdgovoriIzbriši
  15. čestitke izžrebankama :))), tvoj blog je pa res nekaj posebnega, tako da čestitke tudi za omembo pri darnell, zaslužiš si to! o takšni ustvarjalni hiški pa itak vse sanjamo ...

    OdgovoriIzbriši
  16. Tvoja hiška je nekaj prav posebnega in vedno, ko odprem vrata se prikaže nova zgodbica, ki jo pišeš s svojimi voščilnicami. Želim ti tako urejeno hiško še naprej in še mnogo pohval in omemb od "mega" ustvarjalk, tujih in domačih.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke izžrebankam :-))
    In tebi za predstavitev pri Dornell, njej pa vse čestitke za tako lepo ustvarjalno hišico!

    OdgovoriIzbriši
  18. Maja, voščilnica je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...