torek, 6. januar 2015

Zasnežena ptičja hišica

Našo deželico je med prazniki končno pobelil sneg in prinesel veliko veselja otrokom, vsaj če sklepam po moji Nini, ki sneg naravnost obožuje. Takole se je zadnji dan lanskega leta na lopatki neustrašno sankala po bližnjem hribu :)


Zdaj pa končno objavljam praznični voščilnici, ki sta bili namenjeni učitelju in učiteljici glasbe.

Wonderful holidays

Sneg na ptičjih hiškah sem naredila s pomočjo puhastega prahca z imenom Flower soft. Najprej sem nanesla plast lepila Glossy accents in nanj potresla bele puhaste kosmiče. Izgleda zelo realistično :)  




Med prazniki sem imela "odklop", priklop nazaj v realnost ni enostaven :)) Obisk vaših blogov in prazničnih objav me še čaka - pridem :)

Maja

17 komentarjev:

  1. slikice su predivne
    jako lijepa čestitka

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantastičen hribček imate za take vrste sankanje, kot bi ga prav za to oblikovali:)) Se prav vidi, kako je tvoja pika poka Nina uživala:))
    In krasni voščilnici, super snegec, super pikice, ampak čez tisto, ki je prispela k meni je ni:))) Lepo bodite.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo, da ste še pravočasno pregnali viruse iz hiše in lahko Nina uživa na snegu. :-) Krasne fotke. Voščilnici sta prelepi in tale snegec na hiški res deluje zelo resnično. :-) Bom rekla, kot Tanja pred menoj: ampak čez tisto, ki je prispela k meni je ni. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma kaj je lepo videti tamalo kako uživa na snegu ;)... Tvoje zasnežene ptičje hiške so me popolnoma očarale. Tagec deluje kot ena velika hiška z hiško kar mi je všeč, zelo všeč :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Ena voščilnica lepša od druge! Meni so všeč tvoji šivi, nikakor mi ne uspe narediti tako lepih robov. Imaš ti takšno šablonco?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Keltika, vsi šivi na mojih voščilnicah so narejeni s šablonami, sama se ne bi tega lotila ročno :) Tukaj sem uporabila tagec s šivanim robom iz Najlepšega para (http://www.najlepsi-par.si/izdelek/rezalne-sablone-mini-embalaza/), večji pravokotnik za ozadje pa je šablona iz Simon Says Stamp (http://www.simonsaysstamp.com/product.aspx?id=311131)

      Izbriši
    2. Aha, že delam nekaj na tem :) HVALA <3
      Kako pa tele Simonove naročaš? Poštnina pride dosti?

      Izbriši
    3. Poštnina pri Simon Says Stamp je 15 $, če naročiš za manj kot 50 $. Ni malo, ampak če si nekaj močno želiš ...... :)) Pa včasih imajo kakšen kupon za 5 $ popusta, takrat se splača izkoristiti (sem naročena na e-novičke).

      Izbriši
  6. super sweet card, luv the snow! so glad you played along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    add a little glimmer to your life....sparkle & shine *~*

    OdgovoriIzbriši
  7. Komentirala sem od zadnje proti prvi objavi in moram reč, da me je ta najbolj navdušila. Morda zaradi Nine in njene razigranosti, ali pa zaradi ubranega ptičjega petja in lepe hišice, kakor koli, všeč sta mi zelo. Se pridružujem Tanji in Sonji, tudi meni je bila moja najbolj všeč:)) In ko sedaj vidim, kaj vse si včeraj skup spravila, ni čudno, da te je postelja videla šele tja proti jutru.
    LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj kako prikupna voščilnica. Tvoje fotografijae poa me spomnijo kako smo tudi mi kot otroci drveli po okoliških gričkih. Naj le uživa! LP

    OdgovoriIzbriši
  9. ooo kako lepo si zasnežila hiško :-)) Čudovito voščilnico si naredila!
    Hvala, ker se igraš z nama v zadnjem 2014 izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Tale voščilnica pa... te bele pikice na rdeči podlagi... pa tagec... čudovito! Me prav mika, da bi jo prijela v roke in jo obračala in obračala... resnično je čudovita!
    Nino pa popolnoma razumem... naj uživa dokler lahko oziroma... upam,d a bo lahko čim prej spet uživala na snegu. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako lepe ptičje hišice imate pri vas, zelo, zelo so mi všeč.
    Hvala, da si se nama pridružila v zadnjem izzivu Craft-alnice v letu 2014, pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo sta mi lepi...tisti snegec res tako lepo izpade in pikasti papir v ozadju doda ljubki zaključek. Snega smo imeli pa celo mi!...joj, to je za vse res veselje na kvadrat!

    OdgovoriIzbriši
  13. Kot bi bil pravi sneg. Zelo lepi voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo lepi sta. Pohvale :) lp Maja

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...