ponedeljek, 12. januar 2015

Srnice, zajčki in kužki

... na prazničnih voščilnicah (da o pinginčkih niti ne govorimo, hehe - no, v tokratni objavi jih ni). Na večini mojih prazničnih voščilnic so bile živalice - ni kaj, rada jih imam :) Tole je še zadnja objava z novoletnimi voščilnicami, imam narejenih že kar nekaj takšnih z drugačno tematiko, le časa za blog mi hudo primanjkuje :(

Tagec iz Najlepšega para je ena mojih daleč najbolj uporabljanih šablon. Tako pripraven je, da na njem postaviš lušten prizorček, na primer s srnicami in lepim napisom ...


... ali pa napisu dodaš zajčka s pikastim šalom, ki se veselo sanka :)


Nekaj voščilnic je bilo tudi brez tagca, recimo tale s kužki pod smrekico. Na prvi pogled nenavadna izbira motiva, a če povem, da je bila voščilnica namenjena pasji vzrediteljici, vam bo vse jasno. Napis in zvezdice, izrezane iz samolepilnega furnirja, so iz Najlepšega para.


Hmm, ko zdajle gledam tole zadnjo slikico, mi deluje, kot da so kužki nekako napol v zraku ... Če sliko povečate, se vidi, da se "opirajo" na šivan rob :)

Vse tri voščilnice gredo v januarsko galerijo Najlepšega para.

Lep dan želim,
Maja

18 komentarjev:

  1. iiiii za kužite! Ko sem videla tole voščlnico, so ostali zbledeli pa ne da niso lepe, ma kužiti so tako bjštri da prevzamejo vso pozornost :). Všečkam idejo z živalimi v ospredju namesto kalsičnih prazničnih motivov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa imaš res rada živalice. :-)) Tvoje voščilnice so čudovite in "drugačne" in prav to jim daje čisto poseben čar. Vsakič znova pa vzdihujem ob tvoji natančni izdelavi.

    OdgovoriIzbriši
  3. iiijoj kako so cart :-))
    Vse si tako lepo skombinirala z živalicami, da jih je pravo veselje občudovati!
    Krasne so s Tininim tagcem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Živalce so te očitno res prevzele in prav je tako, saj so nastale krasne voščilnice, vse tri.Pri prvih dveh občudujem tudi lep papir na podlagi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zvonka, papir je iz Rayherja, obojestransko potiskan fotokarton:
      http://www.rayher.si/izdelek/53713000/fotokarton300g-m250x70cm-christmas-fascination

      Izbriši
  5. Tinina šablona je res zelo uporabna. Všeč mi je, kako si pri drugi voščilnici obrezala zajčkov šal. Občutek je kot bi res drvel po strmini.
    Na zadnji si se dobro znašla s smrečico. Pa kužki so sila simpatični.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zivalsko je vedno lusno in vsec mi je, kako si zivali uporabila na tako razlicne nacine in v tako razlicnih kombinacijah.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kaj misliš, da bom rekla: ena je bolj luštna kot druga, ampak meni je zmagovalna prva - zakaj? Bila je namenjena meni in sem njena ponosna lastnica (hvala Maja:)) Sicer pa res, živalce so nekaj posebnega in pričarajo tisto pravljično vzdušje praznikov. Napisi, roka ustvarjalca in druge drobtinice pa naredijo čarobni končni izdelek. Lep pozdravček:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse tri so prekrasne. Zajček je res prva liga. Vse so napisale že predhodnice, da se ne ponavljam. Edino prvič slišim za samolepilni furnir in si ne predstavljam, kakšen material je to, da gre rezat z šablonami. Kje se ga da dobit? Super zgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Renata, furnir sem kupila v Mavelu: http://www.mavelu.com/papirckanje/papir/posebni-papirji/listi-furnirja.html?___SID=U
      V paketku je 8 listov furnirja, štirje so samolepilni, štirje pa ne. Režeš jih lahko z rezalnimi šablonami ali pa kar s štancami, super zadeva :)

      Izbriši
  9. Zajček se je kar zasankal v novo leto. Krasen papir in živalice pričarajo praznično vzdušje. Tud kužki so simpatični.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tvoje voščilnice so vedno tako posebne.
    Krasno si uporabila Tinin tagec.

    OdgovoriIzbriši
  11. Uau obe sta krasni, sploh prva je nekaj posebnega. lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Toliko ljubkosti na kupu! Prav vse so mi izjemne in res je videti, kako rada imaš živali :-).

    OdgovoriIzbriši
  13. Prav vse tri so me očarale in papir v ozadju je fantastičen!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...