sreda, 31. december 2014

Naj bo srečno ...

Na hitro se oglašam zadnji večer v letu, da vas pozdravim in vam zaželim vse dobro v 2015, ki nas že čaka za ovinkom ... Praznično voščilo sem si sposodila kar pri Tini, prinaša pa vam ga - pingvinček, seveda :)


Voščilnico sem naredila za Sonjo. Sonjo z velikim srcem, ki je moji Nini poslala najbolj srčkanega pingvinčka iz filca, ki ga je sama sešila, zraven pa je za mamico prijazno priložila še papir s črtami, ki ga je sama kreirala in sem ga že večkrat občudovala na njenem blogu. Ni šlo drugače, kot da na voščilnici zanjo skombiniram oboje :) Draga Sonja, najlepša hvala še enkrat, v mojem in Nininem imenu!

Tako, zdaj pa grem hitro preverit, če se je nekaj čokoladno dišečega in slastnega že strdilo na okenski polici (v hladilniku ni prostora, še sreča, da je zunaj tako mrzlo)   :)  Če bi lahko, bi vas vse povabila na sladke zalogajčke :) Prav vsem, ki ste v tem letu obiskali mojo hiško, iz srca hvala, obenem pa vas prisrčno vabim na obisk tudi v prihodnjem letu!

Naj bo leto 2015 prijazno in ustvarjalno za vse nas! ♥

Maja

15 komentarjev:

  1. Čudovito presenečenje si pripravila Sonji ;) vse najboljše v letu 2015 ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito pingvinasto voščilo v mavričnih barvah :). Z veseljem pridem na ogled v tvojo hiško in hvala za povabilo na sladko dobroto. Srečno, uspešno in malo grešno 2015 tebi in tvojim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, tale lepotička krasi mojo steno slavnih. :-)) Hvala ti zanjo in hvala za vse čudovite objave v letu, ki se poslavlja, Naj bo tebi in tvoji družinici srečno leto 2015!

    OdgovoriIzbriši

  4. Ker komentiram za Sonjo sedaj tudi že vem, da je lepega voščila vesela:)), vsi ostali pa smo se posladkali s tvojo dobrotico na oknu (upam, da si opazila, da jo kar nekaj manjka:)). Sreeeeečnoooo in se vidimo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse raje in raje se vračam k tebi, vedno najdem kaj luštnega :) Želim ti, velikoo idej, igrivih dni in zdravja. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Na še veliko ustvarjalnih idej in izdelkov! Vse dobro v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Maja...hvala za čudovite želje in voščilnico. Joj, kako lepo si povezala krasen ppair in napis :-)! Naj bo res srečno tudi zate in tvoje drage!

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna lepotička:))
    Vse, vse dobro tudi tebi in tvojim najdražjim v novem letu. In hvala za vse komentarje na mojem blogu, vedno sem jih vesela, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Tudi tebi želim vse dobro v letu 2015!
    In še veliko lepega ustvarjanja .-))

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi tebi želim srečno, zdravo in kreativnosti polno leto 2015! Luštna voščilnica. lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Voščilnica luškana za pojest :) tudi tebi vse naj in kreativno 2015!

    OdgovoriIzbriši
  12. voščilnica je krasna! vse lepo tebi in tvojim!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Maja, tudi jaz ti želim vse dobro v letu 2015. Naj te obkrožajo navdušeni ljudje, dobre stvari in da bi skupaj z najdražjimi ustvarila najbarvitejše trenutke.
    Bi se ti pa ob tej priložnosti rada zahvalila tudi za vse komentarje, ki si mi jih sedaj že v lanskem letu pustila na blogu. Veliko mi pomenijo.
    Vse dobro v letu 2015!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...