nedelja, 6. april 2014

Birma

Želje so bile: voščilnica za birmo, ne klasična, v modri barvi, dodano ime birmanke in angelček. Pop-up voščilnica vsekakor ni klasična in takoj sem si zamislila, kako bom vanjo postavila angelčka, ki sem ga občudovala že pri Heleni.


Med vsemi papirji, ki jih imam doma, nisem našla niti enega primernega, zato sem ga naredila kar sama. Na enobarven papir sem odtisnila vzorec z eno od štampiljk iz tega kompleta in ga neenakomerno senčila z Faded jeans distress blazinico. Na sprednjo stran sem dala goloba in napis ...

 
... v notranjost pa ime in angelčka, ki moli.


Največji zalogaj je bilo barvanje angelčka. Pa ne lasje in obleka, skrbelo me je predvsem, kako bom pobarvala kožo! Barvanju z barvicami, markerji ali čopiči se namreč na daleč izogibam, edina izjema je barvanje in senčenje izrezkov z distress blazinicami. No, tokrat se temu ni dalo izogniti in po nasvetu prijateljice (hvala, Mateja!) sem na nelepljivo podlago nanesla malo Tattered rose blazinice in še malo Antique linen, dodala vodo, premešala in s čopičem pobarvala obraz, rokice in nogice. Pri tem sem ves čas imela pred seboj slikico na embalaži, da sem vsaj približno poskusila posnemati senčenje. Angelček je izrezan iz akvarelnega papirja, kar je najbrž tudi pripomoglo k temu, da sem bila na koncu precej zadovoljna z rezultatom - glede na to, da je to moj prvi poskus :)


Tu pa je še ena preprostejša voščilnica za birmo, s katero nisem imela nobenih težav :) Za ozadje sem uporabila Spellbindersovo veliko reliefno srajčko Flora.


Pop-up voščilnico prijavljam na izziv meseca aprila v Ustvarjalnem dotiku (najljubša oz. navečkrat uporabljana kovinska šablona). Sem razmišljala, katero šablono iz njihove trgovinice največkrat uporabljam in ugotovila, da so to zagotovo Spellbindersove Labels Seventeen, ki mi pridejo prav za vse mogoče priložnosti. 

Lepo nedeljo želim :)
 

11 komentarjev:

  1. Zelo si se potrudila pri izdela vi voščilnice! Všeč mi je tudi barvanje, pa čeprav praviš da ti ne leži - je pobarvano s srcem in to je važno :)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni birmanski voščilnici. Barvanje ti je super uspelo,z obrazom so tudi pri meni težave.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepi voščilnici sta nastali tako elegantni sta,ideja z angelčkom pa je super
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. Kje naj začnem? :-) Obe voščilnici sta čudoviti. Angelček je profesionalno pobarvan. Super si ujela barvo kože. Meni kaj takšnega še sto let ne bo uspelo :-) Kar me je pa najbolj očaralo, pa je ozadje na zgornji voščilnici. Vrhunsko si senčila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Papir koji si napravila mi se posebno sviđa.Anđeo ti je ispao savršeno.Sve u kompletu, predivna čestitka. I druga mi je isto jako lijepa.
    LP,Martina

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasni birmanski voščilnici! Angelček je pobarvan odlično, in komaj verjamem, da si ga šele prvič! Tudi jaz sem imela probleme z barvanjem kože (bom poskusila tvoj nasvet :) Papir si pa na prvi tako dobro obdelala, da čisto nič ne kaže na to, da je izdelan doma. Profesionalno :) Barbara (Ustvarjalni dotik)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obe sta zelo lepi, ta bela pa je se posebej nezna in nedolzna. Res lepo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Maja čudovito ozadje si naredila na prvi voščilnici in zelo mi je všeč kako je sestavljena...in kot je Vladka napisala...druga je nezna in nedozna...Pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako čudoviti voščilnici! Res ni videti, da bi prvič barvala. Profesionalno! Zelo lepo si ujela kožno barvo. Enkraten je tudi videz papirja, ki si ga sama izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita sta.Sploh prva z doma izdelanim ozadjem in angelčkom v notranjosti, je nekaj čudovitega!

    OdgovoriIzbriši
  11. Obe sta čudoviti. Pri prvi mi je všeč, kako si naredila ozadje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...