nedelja, 2. marec 2014

Bonbonček za 2 x 50

Če bi mi pred enim letom kdo rekel, da bom 1. marca 2014:
     a) imela svoj blog,
     b) v dobrih štirih mesecih napisala 50 objav,
     c) imela 50 spremljevalcev,
     d) bila šestkrat top3 v CRAFT-alnici in enkrat na Izazovi i slatkiši, 
bi se od srca nasmejala ..... "potem pa svizec zavije čokolado v folijo", saj poznate :)

Včasih te življenje odpelje v povsem novo smer in jaz sem hvaležna za mojo novo pot ... In ker sta se število objav in spremljevalcev Hiške iz papirja tako lepo ujela, sem se odločila, da vam pripravim en majhen bonbonček :)


Zvečer, ko se mi že po malem odpravljamo spat, se na nebu zvezde zbude. Pomanejo si oči, iz belih meglic si natočijo rose in si v njej umijejo svetla lica. Počešejo si srebrne lase, potem pa se odpravi vsaka na svoje mesto na nebu, da bo tamkaj svetila vso dolgo noč. In svetijo z neba, velike in majhne, stare in mlade, svetijo in ljudem veselje delajo.

Zveni znano? :) Ja, Zvezdica Zaspanka  je bila navdih za tale bonbonček.

Narezala sem dva kompleta zvezic - en komplet je iz rumenega kartona, en pa je ostal bel in se ga lahko po želji pobarva. Zraven so še štirje embosirani modri kartoni za zvezdno nebo.

Kdor bi se želel postaviti v vrsto za bonbonček zvezdice Zaspanke, naj pusti komentar pod to objavo, drugih zahtev nimam. Če bo kdo moj bonbonček objavil na svojem blogu, pa ne bo prav nič narobe :)

Žrebala bo moja zvezdica Nina, in sicer čez en teden, v nedeljo, 9. marca.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Včeraj, 9. marca, sva z Nino izvedli žrebanje, tako kot sem obljubila - le časa za objavo je zmanjkalo :) V skledici je bilo 15 listkov z imeni, Nina je listke premešala in izžrebala Klaro. Klara, čestitam!!! Prosim, javi svoj naslov na hiskaizpapirja@gmail.com, da ti pošljem bonbonček zvezdice Zaspanke :)


Iz srca HVALA vsem, ki ste se pofočkale za bonbonček (čeprav je bolj majhen) in napisale tako lepe komentarje! V mesecu maju obe z Nino prazujeva in takrat se obeta nov bonbonček (ki bo slajši kakor tale) in nova priložnost za tiste, ki tokrat niste imele sreče pri žrebu.   

20 komentarjev:

  1. Maja...najprej čestitke za 2x50! Upam, da se bom tudi sama lahko čez eno leto pohvalila tako kot ti :) sem čisto "januarsko frišna". Na uho ti prišepnem, da v tvojo "papirnato hiško" zelooo rada pokukam - pa saj to itak že veš! Vedno me navdušiš s svojimi "čistimi" izdelki. In ker sva očitno obe sovici okici, se PRVA postavim v vrsto za tvoj bonbonček.

    OdgovoriIzbriši
  2. P.s.: tako se mi je mudiloooo komentar pisat, da sem pozabila na najnujnejše: še velikoooo ustvarjalnih idej ti želim in seveda nas razveseljuj s svojimi objavami...nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke, Maja, za 2 petdesetki! Zelo rada pridem in si pasem oči ... Še na veliko petdesetk!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sploh se ne čudim številu tvojih spremljevalcev in vsem priznanjem, ki jih dobivaš na izzivih .-) Krasne izdelke ustvarjaš. Zelo prijetno je priti na obisk v tvojo Hiško iz papirja. Prijazna punca si. Bonbonček pa je tako mamljiv, da že pridno stojim v vrsti :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja sve dobro ti želim i dalje. Radovi su ti fenomenalni, prepuna si dobrih ideja i nije ni čudo što ti je blog dobro i rado posjećen. Želim ti još puno divnih i kreativnih radova.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, navdušena sem nad tvojimi idejami in hvaležna sem ti, da sem tudi sama šla na pot ustvarjanja predvsem zaradi tebe, ki si me zastrupila z malimi blokci. Sedaj sem vesela, da počasi, počasi capljam naprej, srkam ideja od vseh vas, ki imate neverjetno energijo in sposobnost, da vse, kar naredite tako prav. Vsak dan pogledan kaj novega si ustvarila in se veselim tvojih uspehov. Še tako naprej in še veliko uspehov ti želim. LP AV

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za ta korak: pisanje bloga. Tukaj smo taka zanimiva druščina in se mi zdi, da se nekako poznamo, čeprav stanujemo na različnih koncih, celo državah ;)
    Naj ti bo ustvarjanje in bloganje še vnaprej v veselje, saj je tako lušno pogledati tvoje izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitam ti na tvojih 50 objava!
    Pratim te več neko vrijeme jer stvarno radiš predivne čestitke.
    Hvala ti na prilici za bombončič i naravno da ču staviti na svoj blog tvoju slikicu!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke, kot vidim je s tabo že spremljevalec več-naj bo še veliko objav in iskrenih spremljevalcev
    pozdravček Tamara
    hvala za sladek bonbonček

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za vse dosežke :)
    Čudoviti izdelki in le tako naprej :D
    Z veseljem prebiram vaš blog in upam da bo na njem nastalo še veliko novih objav :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudoviti izdelki so pri tebi in čisto upravičeno si med top 3 :-) Čestitke za vse okrogle in vse objave in vse lepe izdelke!

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za 2x50! Z veseljem se pofočkam pri tebi, saj s tvojo zvezdico vedno kaj lepega pokažeta :). Se pa strinjams Hali - TOP 3 ti je pisan na kožo. Veliko ustvarjalnih idej še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  13. Tvoje voščilnice so res lepe in vse številke povsem zaslužene. Čestitam. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Oooo Zvezdica Zaspanka... ena najlepših pravljic. Mi jo znamo že na pamet.
    Vse čestitke za tvojo marljivost in ustvarjalnost...pa tudi vztrajnost...in upam, da boš v tej smeri nadaljevala. Zvezdic bi pa bila zelo vesela zato se postavljam v vrsto. :))

    OdgovoriIzbriši
  15. Maja čestitke tudi z moje strani. Vedno se rada vračam k tebi in občudujem tvoje izdelke :). Lepo ustvarjaj še naprej. Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Super,s hčerko komaj začenjava z zvezdico zaspanko in bonboček bi nama prav prišel pri najinem ustvarjanju ;) čestitke za vse prečudovite izdelke ;) kar tako nadaljuj!
    Lp, Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  17. O, kako lepo. Hvala Nina za tvoj magičen dotik sreče. Zelo sem vesela "zvezdnatega" darilca in obljubim, da ga bom kar najbolje izkoristila. : ))

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...