sreda, 12. februar 2014

Okno in vaza

Že ko sem prvič videla tole voščilnico, sem vedela, da jo bom enkrat poskusila "ponarediti". Takrat nisem imela niti šablone za okno :) Zadnjič me je prijatelj prosil za voščilnico z oknom in rožami, ne kičasto, v zeleni barvi - to je bila moja priložnost, da končno izdelam svojo verzijo te lepe okenske scene.


Ker nimam nobene primerne štampiljke vejic z listki, sem uporabila kar del veje Impression obsession. Da listki ne bi kukali v notranjost sobe, sem dodala "šipo", izrezano iz prozorne embalaže. Nebo je senčeno s Tumbled glass distress blazinico, a se zaradi šipe to na sliki bolj slabo vidi.

Pri spodnjem delu voščilnice sem si pomagala s ploščo za izdelovanje pregibov Marthe Stewart. Zelo enostaven postopek za velik učinek.
 
Vazo sem naredila z okroglo štanco in odrezala majhen delček spodaj in zgoraj. Nekaj časa sem tuhtala, kakšne barve bi lahko bila ... Nazadnje sem se odločila, da bo zlata in sem celotno površino embosirala z zlatim prahom.

Zadovoljna z rezultatom :)

12 komentarjev:

  1. Pa si res lahko zadovoljna z rezultatom :-) Voščilnica je enkratna. Super všeč mi je majhna vazica na okenski polici.

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow, predobra je.Jako mi se sviđa.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepa je in kako krasne "tapete" si izbrala za zgornji del in se znasla za spodnji del. Krasne barve in zelo lepo narejena.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita je. Všeč mi je kako si naredila spodnji del.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super je! Tale ideja s spodnjim delom je fenomenalna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita in tapete so tako lepe in šik!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepa voščilnica je nastala!
    Čudovito okno in krasna stena :-))
    Veliko sem zamudila pri tebi, a vse bom nadoknadila!
    Pozdravček

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...