torek, 7. januar 2014

Mojster za vse

Lansko poletje sem za mojega očeta izdelala voščilnico z orodjem, obešenim na leseni tabli, in napisom "mojster za vse".


Točno takole je orodje obešeno v njegovi delavnici, le da ga je precej več :) Vse je obrisano s svinčnikom, tako da lahko vsako stvar pospravi na svoje mesto.


S spodnjo voščilnico sem začela ustvarjalno leto 2014 :) Izvedba je malce drugačna, želja je namreč bila, naj bo lesena tabla obešena na zidu. Embosirna srajčka Tima Holtza res pride prav, kadar potrebuješ zid za ozadje. Orodje sem izrezala dvakrat, najprej iz belega papirja, ki sem ga kasneje pobarvala z rdečo distress blazinico, nato pa še iz srebrnega samolepilnega papirja, ki se kovinsko sveti. Prav dobro izpade, ko vse skupaj sestaviš. Tablo sem izrezala ročno iz rjavega kartona. Nanjo sem z watermark blazinico odtisnila štampiljko Hero arts Woodgrain, da leseno ozadje ni preveč temno in da napis "mojster za vse" pride do izraza. Orodje je na tablo obešeno s kovinskimi razcepki.


In še ena, ki je pravo nasprotje moški energiji zgornje voščilnice - nežen šopek, povezan s pentljico, v vazi Najlepšega para. Papirji so iz bloka DCWV French country.


Pa smo le dočakali sonček po deževnem vikendu, naužijmo se ga! :)

9 komentarjev:

  1. Obe sta čudoviti,
    a tista za očeta mi je top
    lepo ozadje, orodje vse
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Prav po mojstrsko se znajdeš, čestitki sta top. Druga mi je sploh "in", všeč mi je, ker si za ozadje uporabila pisan papir, videti je res zelo, zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav obe sta čudoviti. Mogoče mi je za pikico bolj všeč prva...ampak samo za pikico. ;))

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo tale mojster za vse bi bila pa tudi za mojega očeta :) sem mu že naredila par let nazaj nekaj podobnega, res si lepo izdelala orodja, meni ni tako lepo uspelo :)))) rožice in vaza so pa v zelo lepih barvah .lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja, super sta, tista za očeta je z napisom in vsebino enkratna, se mi zdi, da imamo kar vse take očete, ki so res mojstri za vse:))
    Druga pa mi je tudi tako lepa v svoji nežnosti, superca, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim... nič ne mislim. Samo gledam in se čudim :-) Obe sta čudoviti in enkratni. Čudovito znaš kombinirati barve in različne izrezke. Res lepo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite so... vse tri! Popolnoma sem navdušena nad tvoji voščilnicami. Vedno znova rada pogledam v tvojo hiško. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovite! Moški sta mi enkratni in tako uporabni za naše moške, ki so velikokrat res mojstri za vse :) Za orodje si uporabila rezalne šablone, a ne?
    Tudi rožice v vazi so krasne!

    OdgovoriIzbriši
  9. So VERY cool creations!!! Genius!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...