ponedeljek, 17. oktober 2016

Bonbončki za 3. rojstni dan

Danes Hiška iz papirja praznuje! :)


Takole so videti trije kompletki:


Ne bom nič dolgovezila :) Če katero izmed vas posebej mika določen bonbonček, naj to omeni v komentarju pod objavo, sicer ste v žrebu za vse tri. Žrebala bo moja Nina v ponedeljek, 31. oktobra.

S tem šopkom bi se rada iskreno in iz srca zahvalila vsem obiskovalcem, ki prihajate na obisk kljub temu, da se tukaj letos bolj malo dogaja. Še posebej velika zahvala gre mojim zvestim komentatorkam, ki si vzamete čas za prijazne besede, čeprav imam sama že zelo dolgo popolni "komentatorski mrk". Zlate ste, zato je takšen tudi šopek za vas! ♥


Praktično celotna voščilnica je bila včeraj zvečer narejena iz ostankov, ki jih pridno shranjujem ... in precej manj pridno porabljam. Ozadje, klasje, cvetovi, trave, čipka - vse je bilo že narezano in pobarvano, samo skupaj sem sestavila in dodala zlato pentljo in napis.


Z njo pa lovim za rep Vladkin in Tinin izziv Ko me inspirira ... (pentlja). 

Prijetne jesenske dni želim vsem,
Maja

--------------------------------------------------------------------------------------------

8. november 2016
Moja najljubša pomočnica Nina je z veliko zamudo izžrebala tri obiskovalke Hiške iz papirja. Razlog za zamudo: med počitnicami smo intenzivno prenavljali dve sobi, kar je pomenilo veliko selitev mojega ustvarjalnega kotička (uf, koliko stvari se nabere z leti!) in nastajanje novega bralnega kotička za Nino. Pokažem, ko bo oboje zaključeno :) Zdaj pa hitro k rezultatom žrebanja!



Draga dekleta, iskrene čestitke!!! :) Z Martino sva se spoznali spomladi na prvem srečanju ustvarjalk, Kaje in Darje pa nisem osebno poznala do prejšnje sobote, ko smo se prvič srečale na fantastičnem ustvarjalnem razvajanju pri Marini. Prav vesela sem bila, ko je Nina razprla izžrebane listke in malo po svoje prebrala imena :) Prosim, pošljite mi svoje naslove na hiskaizpapirja@gmail.com.

Iz srca HVALA vsem za prijazne besede in lepe želje, hvaležna sem za vse obiskovalce, ki se radi ustavite v moji hiški ♥ Lep in prijeten večer želim,
Maja
 

39 komentarjev:

  1. Čudovita čestitka, kot vedno. :)
    Z veseljem se prijavljam na bombonček, kar na vse tri, da bo za ziher :)
    Pa vse najboljše!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za obletnico. Iz ostankov si naredila čudovito voščilnico. Zelo mi je všeč ozadje in Tinina pentlja lepo paše k šopku. Če lahko izbiram, bi se odločila za drugi kompletek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za obletnico oz. vse najboljše še naprej. Z veseljem pokukam k tebi in tudi pokomentiram. Se pa veselim tudi kakšnega osebnega srečanja v bližnji prihodnosti. Kar se "ostankov" tiče, mislim, da smo vse na istem. Ti si jih odlično uporabila. Jesenski šopek mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za 3. rojstni dan in za super izdelke, ki so že ali še bodo nastali! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Maja, čestitke za tretji rojstni dan tvoje Hiške iz papirja. :-) Hvala za prelepo zlato zahvalnico. V veselje mi je vsakič znova priti k tebi na obisk. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Draga Maja, čestitam za tretji rojstni dan tvojega krasnega bloga. Priti na obisk v tvojo hiško je vedno prijetno in domače. Hvala za čudovito in toplo zahvalnico.
    Vsi trije bonbončki so slastni, a za malenkost me bolj mika drugi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za 3 leta bloganja. Ostanki tudi mene mučijo, zbiram jih, porabljam pa bolj tako, da jih razdelim. ;) Ti si jih krasno uporabila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse najboljše za tri leta bloganja. Hvala za čudovito voščilnico ki si nam jo namenila in predstavila. V tvoji hiški iz papirja je vedno prijetno in ustvarjalno.

    OdgovoriIzbriši
  9. draga Maja, čestitke ob "tvojem" 3. roj. dnevu. Sem vesela, da sem s teboj že ves ta čas, da ob tebi rastem in se "staram" - blogersko mislim:)). Ostanke si lepo uporabila in z njimi naredila lepo, toplo, sončno zahvalnico. Hvala tudi tebi, ker si. Za bonbonček pa: bogati so prav vsi, zanimivi, ampak saj veš: podarjenemu konju se ne gleda v zobe:)) - zato, če bom imela srečo, ne bom prav nobenega odklonila:))). Lep pozdravček v turoben dan, ampak tudi za njim bo posijalo sonce in osvetlilo vse kotičke:)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke! Želim ti še veliko inspiracije, novih sledilcev in pa predvsem veselja ob ustvarjanju. Že od začetka mojega bloganja rada pokukam k tebi, tako da kar tako naprej! :)
    Tudi jaz se ne morem odločiti kateri izmed treh bonbončkov mi je najljubši in bi bila vesela prav vsakega. :)
    Lep dan še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  11. Lepo si položila šopek klasja na zeleno podlago in bonbončki so zelo mamljivi :) In seveda čestitke za 3. rojstni dan.

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala za čudovit šopek! Čestitke za 3. blogovski rojstni dan, bonbončki so pa zelooo mamljivi in bi se bilo prav nemogoče odločiti za najljubšega ... :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Maja, jaz imam popoln mrk (komentatorski in ustvarjalni) k tebi pridem zelo rada na obisk, ko sem na "pohodu", ker mi je tvoj blog enostavno VŠEČ. Obema želim boljše čase na tem področju. Tebi pa še prisrčne čestitke in lepo praznuj svojo obletnico.

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitke za rojstni dan. Rada pridem k tebi po navdih, tokratna voščilnica je nekaj posebnega. Meni ostanki velikokrat pridejo prav pri izdelavi kakšnega albuma, na voščilnicah jih pa kar nekako ne znam uporabiti..prelepa je in bombončki so res pravi cukerčki :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Čestitke za 3. rojstni dan tvoje Hiške! K tebi se je vedno lušno vračat, saj so tvoji izdelki vedno nekaj posebnega. Kot tudi današnja voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  16. Iz srca čestitke za 3. rojstni dan tvoje papirnate hiške. V njej je toplo, prisrčno in srčno, preveva jo ustvarjalni duh, ki se širi na vse nas obiskovalce tvojega doma. Še veliko ustvarjalnega navdiha ti želim, Majda p.s.: voščilnica je čudovita :-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Maja, čestitke za 3. rojstni dan. Čudovito voščilnico si nam pripravila iz ostankov. Zgleda, da vse skrbno shranjujemo vse ostanke :) Vsi bonbončki so prav sladki ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke :) Življenje se pač zgodi in dogaja ;) Hvala za priložnost.

    OdgovoriIzbriši
  19. Maja, čestitke za 3. rojstni dan! Super si uporabila vse ostanke. Tale pšenična klasja so res lepa in super pridejo na zelenem ozadju.

    OdgovoriIzbriši
  20. Čestitke za 3. leta!
    Na še veliko lepih ustvarjalnih podvigov. Pa upam, da se kaj vidimo kje v LJ.

    OdgovoriIzbriši
  21. Uh Maja kako čas leti... čestitke za tri leta fantastičnih izdelkov :). Še dobro, da sem iskala navdih za advent in uspela pokukati tudi v blog vode, ker bi drugače zamudila tvoje praznovanje in tole noro dobro voščilnico. Saj veš, da čez 100 let vse prav pride :). Za sladke dobrote se pa pofočkam kar za vse, da bo ziher :P.

    OdgovoriIzbriši
  22. Maja, vse najboljšeee! Pohvale za vse čudovite izdelke in sploh voljo, da pridno objavljaš in pišeš blog! Vse dobro še naprej...

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke! :) Za dobrote se pa pofočkam pri kompletku številka 2. :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Draga Maja,
    čestitke za tretji rojstni dan in vse lepo še naprej!
    Nas pa še naprej razvajaj s svojimi umetninami. :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Čestitke za 3. blogersko leto. Čestitka je kljub ostankom čudovita in klasje prav lepo zlati na zeleni podlagi. Če bo sreča mila bo vsak bonbonček dobrodošel :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Čestitke za tretjo obletnico tudi z moje strani!

    OdgovoriIzbriši
  27. Draga Maja, tudi moj mrk kar traja :) Ampak, ko naredim vsake toliko časa en krog po mojih najljubših 'postajah', je tvoj blogec vedno vmes :))Čestitke za rojstni dan in naj tvoj luštni blog še dolgo razveseljuje in navdihuje. Hvala za bonbončke :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Čestitke ob tretji obletnici in mnogo ustvarjalnih uric še naprej,tudi če jih je manj 'dokumentiranih' na blogu :)! In čudovita voščilnica iz ostankov!

    OdgovoriIzbriši
  29. o, čestitke za obletnico bloga, imaš krasen stil ustvarjanja, svoj! hvala za možnost bonbončka, vsi trije so super!
    upam, da se kmalu še kaj srečamo in lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aha, ostanki pa vedno pridejo prav, tvoj šopek je pravi dokaz za to (jaz sem tudi totalni hrček)

      Izbriši
  30. Čudovita voščilnica in slastni bonbončki. Vsi so zelo mikavni. Hvala za priložnost.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  31. Draga, Maja! Vse najboljše za 3. rojstni dan tvoje ustvarjalne hiške ter najlepše želje tudi v prihodnje. Tako rada in z veseljem se že od začetka ustavim v ljubki, domači hiški polni topline, domačnosti in ustvarjalnosti. In res si bila že pogrešana. Ampak takko teče življenje. Naj ti bo v prihodnje čas bolj naklonjen ter da se morda srečava tudi v živo. Hvala za srčen in iz srca podarjen šopek z zahvalo! Neverjetno, kako uporabiš ostanke. Čudovito! In hvala ker praznuješ z nami ter deliš res sladke bonbončke. Prijetne praznike želim!

    OdgovoriIzbriši
  32. Pa so že tri obletnice naokoli.Vse najboljše tvoji ustvarjalni hiški....želim ji še mnogoooo let :)
    Ker pa sem sama ena velika sladkoslednica se z veseljem postavljam v vrsto :)
    Želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov in da bi se v tvoji hiški vedno kaj dogajalo.

    OdgovoriIzbriši
  33. Pa na prekrasno voščilnico tudi ne smem pozabiti.Hvala za šopek cvetja.

    OdgovoriIzbriši
  34. Maja, malo sem pozna vendar vseeno. Tudi če ne padem v žreb, želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov. Rada se ustavim v tvoji hiški, saj je vedno polna krasnih izdelkov in idej. Ostani vedno na tej poti... :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Hvala Nini za žreb in tebi za bonbonček. To je bilo pa sedaj res tako prijetno presenečenje ;)
    Čestitke tudi Kaji in Darji.

    OdgovoriIzbriši
  36. Čestitke vsem trem, o žrebu se bom pa že z Nino pomenila:). Po moje je bila po sredi kuhinja:))))) Pozdravček od mene

    OdgovoriIzbriši
  37. Joj kako lepo presenečenje. Hvala Nini za žreb in seveda tebi za super bonbonček. Čestitke Moi in Kaji. Ti pišem na e pošto...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...