sobota, 17. september 2016

Ko me inspirira ... knjižno kazalo

Naša Nina je letos postala prvošolka :) 


Za uspešen začetek njenih šolskih let sem ji naredila voščilnico v obliki svinčnika. Idejo sem našla na spletu in jo malo preuredila po svoje. Mali obrazek je simpatična nova šablona Lawn Fawn Make me smile. Rožica in "moja draga" sta iz nabora Najlepšega para, zato voščilnico prijavljam v septembrsko galerijo Najlepšega para.

Ker se spodobi, da ima velika ljubiteljica knjigic in bodoča bralka svoje knjižno kazalo, sem ji danes naredila enega v obliki sladoledne lučke :) Ideja je padla med pogovorom pri kosilu, ko je izjavila, da še ni jedla boljše hrane, kot je sladoled :))) Pa nismo imeli sladoleda za kosilo, če je slučajno kdo pomislil ... :)))


Lučko sem oblila s čokoladnim prelivom iz zasneženih gora Mame Elephant :) in posula z roza sladornim posipom iz Ranger Enamel Accents. Sladoledno palčko sem dobila v Barbarinem bonbončku, zelo je fajn, ker je precej velika in na zadnjem delu lučke sega prav do vrha, kar daje kazalu stabilnost. Sama lučka je izrezana s šablono Rounded tag od Clearly Besotted, ki se je ne dobi več.


Takole kuka sladoled iz knjige, še sreča, da se ne topi :))


Tole prekrasno knjigico Beautiful girl je Nina ravno včeraj potegnila iz knjižne police, da sva pogledali čudovite ilustracije, potem pa je želela, da ji vse preberem po slovensko :) Moje fotke ji delajo krivico, ker sem slikala, ko se je že začenjalo mračiti. V živo je meni prav čarobno lepa.S knjižnim kazalom za rep lovim 52. izziv Ko me inspirira ... Hvala Vladki, Tini in njuni gostji Jasmini, da ima moja ljuba prvošolka zdaj svoje posebno knjižno kazalo :) 

Bodite lepo in hvala za obisk,
Maja14 komentarjev:

 1. Oboje je super, sploh knjižno kazalo mi je zelo všeč.
  Nini želim, da bi se v novem okolju super počutila.

  OdgovoriIzbriši
 2. Saj ni čudno, da si bila skoraj zadnja:), ko ti je pa "sladoledek" moral pozirati na 100 in en način:))).Ampak ideja in izvedba je fenomenalno izvirna in najbolj pomembno je to, da si omenila, da se pa tag ne dobi več:))) - da ja ne boste vse navalile na naročilo:))))). Voščilnica, videna seveda tudi v živo, je pa tudi svetovna in zelo simpatična. Pozdravček in več v živo:))

  OdgovoriIzbriši
 3. Iiii, kakšne dobre šablone, s katerimi lahko narediš drobne smejoče obrazke. Zelo ljubko in uporabno. Lepo popotnico je dobila vaša prvošolka. Da ne govorim o knjižnem kazalu, zares zelo izvirno in praktično. Verjamem, da je knjigica zanimiva.

  OdgovoriIzbriši
 4. Bravo Maja. Zelo izvirno in res čudovito. Verjamem, da Nina že sedaj obožuje knjigice, po teh knjižnih kazalih pa jih bo verjetno kar "požirala" :) Pozdravček. D.

  OdgovoriIzbriši
 5. To je pa prav srčno in čudovito pa še izvirno povrhu vsega. Tvoji prvošolki želim lepe šolske trenutke.

  OdgovoriIzbriši
 6. Super zabavno in kjut kazalo si ji naredila!

  OdgovoriIzbriši
 7. Noro dobro kazalo je Nina dobila, tudi voščilnica je lepa ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Voščilnica je svetovna in tele obrazke sem ogledovala tudi sama. No, očitno si bila ti bolj korajžna z nakupom. Sladoled je pa itak zakon, mislim, da ga bo imela Nina sedaj še raje.

  OdgovoriIzbriši
 9. U kako krasna kazala... lučka je sploh zanimiva in mala bralka bo uživala v branju...

  OdgovoriIzbriši
 10. o, tole je pa oboje tako srčkano in srčno, da se kar ne morem nagledati - tako svinčnik kot sladoled sta naravnost fenomenalna!

  OdgovoriIzbriši
 11. Maja, vse je čudovito...za čudovito punco :-). Hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu.

  OdgovoriIzbriši
 12. Krasno! Prav simpatična kazala :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Srečno Nini na šolski poti. S temle kazalom bo pa "ta glavna". Čudovito. Takšnega bi tudi jaz z veseljem uporabljala ampak bi ga morala plastificirati, da ga ne bi pojedla v trenutkih, ko mi pade sladkor ;-)

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...