ponedeljek, 17. avgust 2015

Morska poroka

Po prehitro minulem dopustu spet služba in priklop na medije - odklop se je prav prilegel. Za ustvarjanje je bilo prevroče, zato vam danes pokažem voščilnico, ki je nastala za poroko v mesecu juniju. Na Korčuli sta se poročila mornar in skiperka (po Slovarju novejšega besedja slovenskega jezika je to vodja posadke jadrnice). Ona ima rada močne barve, zato sem si dala duška :) Nobenih romantičnih pastelnih odtenkov, ki so tako pogosti na poročnih voščilnicah.


Veliko sem štempljala, tudi po kuverti. Mimogrede, velikost voščilnice je A5. V notranjosti je še žepek za denar v obliki valov, ki sem ga pozabila fotografirati. Sem kar precej ponosna na tale izdelek, priznam ;)


Voščilnico prijavljam na izziv v CRAFT-alnici (karkoli), za konec pa vam prilepim še nekaj lepih spominčkov na naše morje :) Ja, zelo zanimivo je prvič v življenju videti morskega ježka ;) Po ogledu smo ga vrnili nazaj v morje, naša Lucija pa je med potapljanjem našla nekaj čudovito obarvanih ostankov ježkov, ki jih je Nina prinesla domov za spomin - tudi polomljene smo morali vzeti s seboj :))


Hvala za obisk,
Maja

6 komentarjev:

 1. Krasna voščilnica je in všeč mi je, da ni klasična poročna. In A5 voščilnice ni tako enostavno izdelati. Lepe spomine imate na morje.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita je, super se poštempljala ozadje :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasen izdelek, res nevsakdanja poročna voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita in posebna :-))
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 5. Resnično močna:) , v vseh pogledih in "štempljanje" ti je šlo odločno od rok- lahko si ponosna:) Morje pa vam je očitno podarilo lepe trenutke. Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepa poročna voščilnica. Malo nenevadna res, ker je v močnih barvah, a ji prav pristojijo.
  Hvala, da jo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...