torek, 9. december 2014

Nina in pingvinčki

Ob pestrem dogajanju v zadnjih dveh tednih me je že pošteno skrbelo, da bova s hčerko zamudili izziv v CRAFT-alnici. Z nekaj manevriranja nama je le uspelo pravočasno sesti za mizo z ustvarjalnimi pripomočki :) Nina je letos za glavni motiv na svojih voščilnicah izbrala pingvinčke - nisem bila presenečena, hehe ... Ko je prvič zagledala ta komplet štampiljk, je rekla: Mami, a jih bom lahko jaz imela, ko jih ti ne boš več rabila? :))) 


Pokazala (in prebrala) sem ji tudi štampiljke s prazničnimi napisi, izbrala je Čarobne praznike iz Ustvarjalnega dotika in Vesele praznike iz Najlepšega para. Sama se je odločila za barve in izbrala še ostale motive (zvezdice in srčki so prav tako iz Najlepšega para). Moj edini namig glede postavitve je bil, da bi bil napis lahko zgoraj, pingvinčki pa spodaj - vse ostalo je naredila sama.

 

Nina ima rada red - takoj je opazila, da štampiljke s snežinkami niso urejene in jih je postavila v ravno vrsto na rob rezalne podloge. Vse lepo v vrsti, kot so hiše v Trsti :) Občudujem natančnost in zbranost moje štiriletnice!


Po dveh ustvarjalnih večerih vam ponosno pokažem njene voščilnice, ki jih prijavljam v CRAFT-alnico (ustvarjajmo z otroki) in decembrsko galerijo Najlepšega para :)


Za konec pa še ena preprosta praznična voščilnica z rokavičkami - ta je pa od mamice :) Za ozadje sem uporabila papir, ki sem ga dobila v Barbarinem bonbončku - ker so na njem srebrne pike, sem na tagec privezala srebrno vrvico, k rokavičkam pa dodala napis iz Ustvarjalnega dotika.

Happy New Year
Izziv/Challenge:
Simon Says Stamp Wednesday Challenge (Christmas/Holidays)

Hvala za obisk ♥

Maja

24 komentarjev:

  1. Krasen tandem sta
    lepe voščilnice sta pripravili
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš kaj mami, tvoja voščilnica je zelo lepa, ampak tokrat te je tvoja štiriletnica s svojimi ljubkimi pingvinčki postavila v drugo vrsto. :-)) Zelo lepo je ustvarjala in mislim, da je bil tvoj namig za postavitev motivov, na mestu. Vse pohvale mladi ustvarjalki! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mami se strinjam s Sonjo. Tak podvig morata zagotovo še kdaj ponoviti, ker mala obvlada :).

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kao lepe voščilnice je naredila Nina! Se vidi tudi na njih, da ima princeska rada red. Nič jih ni načičkala, res so krasne. Bravo dekleti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ekipa sta z Nino. Vidi se, da gre po tvojih stopinjah.
    In to več kot uspešno. Všeč so mi njene voščilnice, kjer je pokazala svojo ustvarjalnost.
    Tudi tvoja voščilnica je krasna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo Nina bravo, mami ima v tebi hudo konkurenco:)). Zelo sta bili pridni in naredili res lepe voščilnice. Maja čudovito naslednico imaš. LP Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. maja, prečudovite voščilnice je ustvarila tvoja mala ustvarjalka. pohvale njej in tebi!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Nina, je naredila čudovite voščilnice in si zasluži vse pohvale.
    Hvala, ker sta se nam pridružili na 122. izzivu CRAFT-alnice. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse pohvale tvoji Nini. Očitno gre po tvojih stopinjah :) Pingvinčki so tako ljubki.

    OdgovoriIzbriši
  10. Red mora bit, sploh pri ustvarjanju. Se vidi, da ima tvoja hči dar ustvarjanja po tebi, zelo dosledno in zavzeto se je lotila dela in za njena leta ustvarila fenomenalne voščilnice. Mislim, da si dobila močno konkurenco, mama :))) Je pa tvoja tudi lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito... jabolko ne pade daleč od drevesa, kaj?

    OdgovoriIzbriši
  12. Vse čestitke mali umetnici, kdor zna pač zna ;) lepa četica voščilnic je nastala ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Spet lepe voščilnice in pingvinčki so res cart! Lepo ste ustvarjali!
    Tista z rokavičko, pa je posebno lepa :-))

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudovite vse po vrsti, tako Ninine kot mamina :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Obožujem pingvinčke. Krasno delo sta opravile!

    OdgovoriIzbriši
  16. Otroci potrebujejo le malo spodbude, kajti prav v vsakem se skriva ustvarjalna dušica in Nina je prečudovito ustvarjala. Seveda je imela ob sebi krasno mentorico! Draga Maja, kapo dol tvojemu sončku in seveda tudi tebi, ker so prav vsi izdelki čudoviti.
    Pozdravček tebi in tvojemu biserčku, Jana

    OdgovoriIzbriši
  17. Iii, vse pohvale tvoji ljubki Nini, čudovite voščilnice je naredila s temi krasnimi pingvinčki in tokrat prekosila mamico z rokavičkami:))) Všeč mi je, kako se je poigravala s srčki, pa snežinkami in pa njen red ob ustvarjanju sem tudi opazila:)))
    Bravo za vajino ekipo, odličen ustvarjalni par sta in na še veliko takih lepo uspelih skupnih projektov vama želim in privoščim, lep pozdravček obema:)

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Nina, tvoje voščilnice v galeriji so me tako zelo razveselile - kako veseli bodo šele tisti, ki jim boš voščilnice poslala! Izbrala si čudovite barve in pingvinčki so zagotovo zelo veseli snežink, srčkov, zvezdic in rožic! Hvala, ker si nam jih pokazala. Mama Maja :-), tudi tvoje rokavičke so mi izjemno lepe :-)

    OdgovoriIzbriši
  19. Super sta ustvarjali in Ninine voščilnice so res čudovite.
    Kar se pa reda pri ustvarjanju tiče, no meni tvoja Nina tu manjka ;).
    Hvala, da sta se nam pridružili in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  20. :))))) Prav prijetno sem se nasmejala ob tvojem kolažu Nininega ustvarjanja :))) opažam, da nista samo moja fanta tako mahnjena na postavljanje pripomočkov v vrsto :))))

    Super pridni sta bili, všeč mi je, da si ji pustila popolnoma proste roke. Vem, da je to najtežji del in Nina je svoje opravila z odliko ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...