petek, 17. oktober 2014

2 bonbončka za 1. rojstni dan

Hiška iz papirja danes praznuje! :)

Naj vam za začetek povem zgodbico ... Preden je moja hiška zaživela, sem ogromno časa posvetila iskanju predloge za moj novi blog. Splet sem prekrižarila podolgem in počez, preizkusila nešteto predlog, a me nobena ni čisto prepričala. Dokler nisem nekega dne končno našla tisto pravo! V predlogi je bila ptičja hišica, ograjica, dva ptička in srčki - same reči, ki jih imam rada :) Prenesla sem predlogo za glavo bloga in dodala nevtralno enobarvno ozadje, ker nisem želela imeti karirastega, ki je bil zraven. Vsa zadovoljna s podobo bloga sem se na današnji dan pred natanko enim letom skorajžila in objavila prvo voščilnico. 

Še isti dan sem se povsem slučajno prvič znašla na blogu Izazovi i slatkiši in zaprepadeno strmela v "mojo" predlogo! :))) Zdaj se lahko smejim, a takrat mi ni bilo do smeha :) Kaj storiti? Nisem hotela imeti enake "glave" kot blog za izzive, na katerem redno sodeluje veliko slovenskih ustvarjalk. Glede na to, da nisem imela nobene predloge v planu B, sem se trmasto odločila, da jo bom sestavila kar sama, čeprav se mi niti sanjalo ni, kako se to naredi. In sem jo! Pa še bolj mi je všeč, ker je čisto moja :) Zelo preprosta - kot bi že takrat vedela, v katero smer bodo šle moje voščilnice :)

Hecno se je spominjati začetkov, ko mi je bil blogger španska vas in sem ure in ure presedela za računalnikom, moj najboljši prijatelj pa je bil striček Google :))) Človek se res uči vse življenje!

Zdaj pa nazaj k praznovanju :)

Na zabavo ste povabljeni prav vsi, trajala pa bo do konca meseca, torej do 31. oktobra. Daril vam ni treba prinesti :), lahko pa se potegujete za bonbonček, ki ga bo moja Nina izžrebala med vsemi, ki boste napisali komentar tu spodaj. Pravzaprav sta bonbončka kar dva, ker se vas je že pri prejšnjem bonbončku sredi poletja toliko pofočkalo, da me je bolelo srce, ker nisem mogla obdarovati kar vseh :) A taka je pač ta igra ...


Bonbonček #1 vsebuje rezalno šablono Simon Says Stamp (Eliza Snowflake), Hero arts štampiljko zasnežene smrečice (CG370), belo blazinico Color Box in bleščice v razpršilu Perfect pearls mist (Biscotti).


Bonbonček #2 je namenjen tistim, ki že delate ali bi radi delali s skrčljivo folijo, oziroma bi radi štempljali še na kakšne druge površine razen papirja (kovina, plastika, steklo, celofan, alu folija, usnje). Poleg bele in prozorne skrčljive folije so v bonbončku še črna in bela StazOn blazinica, čistilo za StazOn in lesena štampiljka snežinke.

Moje želje so takšne:
  • če še nisi, postani spremljevalec mojega bloga 
  • v komentar napiši, kateri bonbonček bi te bolj razveselil, #1 ali #2 (žrebala bom namreč vsak bonbonček posebej samo med tistimi, ki se boste javili zanj); če pa ti je vseeno, bo tvoje ime v žrebanju obakrat  
  • na svoj blog dodaj tole slikico:

To je vse - naj se zabava začne! ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

6. november 2014
Včeraj zvečer je Nina končno izžrebala dve nagrajenki - hvala vsem za potrpežljivost! :) Na rumenih papirčkih so imena tistih, ki ste se potegovale za bonbonček #1, na oranžnih pa ste tiste, ki bi imele bonbonček #2. Kar nekaj med vami bi se razveselilo obeh bonbončkov, zato so bila vaša imena tako na rumenih kot tudi oranžnih papirčkih.
 

Sara in Maja, iskrene čestitke!!! :) Prosim, sporočita mi svoj naslov na hiskaizpapirja@gmail.com, da vama lahko pošljem  bonbonček :)

Lepo praznovanje 1. obletnice bloga ste mi pripravile ♥ Vsaki posebej se zahvaljujem za prijazne besede, ki ste jih zapisale pod to objavo. Toplo mi je bilo pri srcu, ko sem jih brala in zagotovo jih bom še kdaj ... Saj veste, včasih pride kakšen tak dan, ko potrebuješ prav vsako vzpodbudo, ki jo lahko dobiš - in jaz jo imam po vaši zaslugi zbrano na enem mestu :) Hvaležna sem za vse vas, ki se radi ustavite v moji hiški ♥ Vedno ste dobrodošli! :) 

Želim vam prijazen dan,
Maja




40 komentarjev:

  1. Iiiii...prva sem...jjjeeee....Ok...malo heca ;)))
    Zadnje čase pogrešam tvoje objave...ampak se mi zdi, da si spet v akciji...juuuhejj!
    Saj veš, da so mi tvoji izdelki nooorooo všeč in zelooooo so razpoznavni ;)))
    Hhhhmmm...bonbonček? Seveda 1. ;))) Slikico za že popam na svoj blog.
    Uuuupppssss...kaj pa želje? Draga Maja iz srca ti želim še veliko kreativnih trenutkov in upam, da nas bo tvoja hiška še dolgoooo razveseljevala...in, da se najini poti kdaj "prekrižata".
    En veeeliiik pozdravček od mene za tebe ;))) Jana

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravooooo, nisem sicer prva, ampak tudi drugi ni biti slabo:))
    Z veseljem se pofočkam za tvoj bonbonček, se grebem za 1. (oprosti Jana, sva že dve)in seveda vse čestitke za tvoj 1. roj. dan:)))
    Veseli me, da lahko spremljam vse tvoje izdelke, da si del mojega ustvarjalnega sveta in "kriva" za to, da sem se tudi sama podala v ustvarjalne vode.
    Želim ti še veliko kreativnih trenutkov in vesela sem, da te imam:)))
    En lep pozdravček - Andreja

    OdgovoriIzbriši
  3. No, očitno meni pripada tretje mesto ;)
    Tudi jaz se javljam za tvoj bonbonček in vesela bi bila tako 1. kot 2, saj sta mi oba všeč.
    Naj ti iskreno čestitam za 1. rojstni dan in ti želim še veliiiikooooo ustvarjalnih užitkov in še veliiiikooooo prečudovitih izdelkov, ki se jih človek kar ne more nagledati. In le tako naprej. Slikico pa že lepim na svoj blog :)
    Pozdravček, Damjana.

    OdgovoriIzbriši
  4. Po moje se vsaka namuza, ko se spomni svojih začetkov. Tvoja naslovnica mi je bila že od nekdaj všeč in nič ni bilo videti, da bi ti bil bloger na začetku tuj.
    Tvoje čestitke pa so, kot sem že napisala, vedno popolne. Nič ne bi dodala in nič odvzela, samo včasih si rečem: Zakaj se tega nisem jaz spomnila ;)))))))))
    Čestitam za prvo obletnico in ti želim še veliko objav in veliko obletnic, ker to pomeni, da veliko ustvarjaš in uživaš pri tem. Jaz pravim, da je ustvarjanje moja meditacija, ker sem samo tu in zdaj, med papirji in na nič drugega ne mislim.
    Lep vikend, moi

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo zgodbico o svojih prvih korakih v svet bloganja si nam zaupala. :-) Krasno ustvarjaš in lepo je pokukati v tvojo hiško. Mene daj v boben 2. :-))
    Želim ti lep, sončen vikend. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. V tvoji hiški je tako lepo,
    prostora je dovolj za vse
    idej pa nikoli ne zmanjka,
    saj papir prenese vse.
    Čestitke Maja
    z veseljem te spremljam,
    že širim vest o tvojem praznovanju
    glede bonbončka pa kar je teta sreča namenila
    oba sta čudovita in nadvse ustvarjalna
    lep konec tedna in srečno
    Hiški iz papirja
    naj nas ptička še dolgo navdihuje in navdušuje
    Tamara :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Maja, iskrene čestitke:)), v tvojo hiško zelo zelo rada pridem na obisk, najprej me poboža nasmeh tvoje prisrčne deklice v tvojem naročju, nato pa čudovite voščilnice, ki so vedno take, da jih moraš pogledati še večkrat. Tvoje so in prepoznavne, popolne v svoji ideji in izvedbi.
    Pripravila si dva enkratna bombončka, vesela bi bila prvega in drugega:)))
    Torej želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov, minutk, uric in ur, naj iz tvoje hiške prihajajo še naprej čudovite stvari, pospremljene z nasmehom. Upam, da se kdaj srečava tudi v živo, ne le tako preko ekrana:))
    Aja, pa tale predloga s ptičkom na j, je tudi čistvo tvoja:))
    Lepo bodi, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh, ja se već ni ne sjećam svojih početaka u blogosferi, bilo je to već davno davno, ali se sjećam početka rada sa papirom..to je bilo ne tako davno..no da predjemo na tebe i tvoj bonbon. Lijepe bonbončiće si pripremila i uvijek rado svratim na tvoj blog i pogledam divne nove radove. Necu navesti bonbon, jer oba su mi slatka.Želim ti još mnogo godina u blogosferi i svijetu kreativnog stvaranja i mnogo novih divnih radova.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, tudi jaz se pridružujem čestitkam. Kar pa ne morem verjeti je, da si v blogerskem svetu komaj eno leto. V tvoji hišici je vedno tako pestro. Vedno se kaj dogaja in ustvarja. Ogromno si naredila in napredek je očiten. Meni v štirih letih ni uspelo kar je tebi v enem. Res si lahko ponosna. Zelo rada te spremljam in te zvesto tudi bom, saj imaš veliko dobrih idej in nasvetov.
    No, zdaj se pa z veseljem postavljam v vrsto in se potegujem za prvi bonbonček. Želim ti še veliko osebnih in ustvarjalnih uspehov... :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Majči ma ti si stara komaj eno leto?! Priznam, da si me presenetila saj sem bila menja da si "stari maček" v blogarskih vodah :). Najprej čestitke za prvo svečko z najlepšimi željami! K tebi se vedno znova vračam s tistim, "kako ji je pa to uspelo?" vprašanjem. Tvoji izdelki so dodelani z ravno prav okrasja, inovativno uporabljaš materiale in pripomočke, sedaj pa si me še sezula, da je glava bloga tvoje delo :). Vse pohvale za oblikovanje in seveda za tako pridno pomočnico - sta dream team, tako da morajo biti izdelki 1a :).

    Oba bonbončka sta zanima, zato bi se težko odločila za točno določenga - se postavim v vrsto za oba, potem pa naj teta sreča določi, če bo kateri romal do mene. Že hitim lepiti povezavo na moj blog, tebi in ostalim pa namignem, da v novembru pihamo prvo svečko pri meni :).

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam ti na tvom prvom rođendanu.
    bombončiči su ti preslatki.
    jako mi se sviđa drugi jer sam se uvjek pitala kako štambiljati na druge površine i sad zahvaljujuči tebi znam.
    stoga se odlučujem za drugi. :)
    hvala ti na ovoj divnoj prilici da osvojim ovako krasan bombončič.
    želim ti lijep dan.

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Maja, iskrene čestitke!! čeprav bi ti po izdelkih pripisala veliko več let in ne le eno :-) Tvoj blog, kakor tvoje voščilnice me znova in znova navdihujejo in presenečajo...in kakšni bombončki, prvi je čudovit! ;-)
    Želim ti še ogromno kretivnih uspehov!
    lp,

    OdgovoriIzbriši
  13. Maja iskrene čestitke za 1.rojstni dan. Nikoli ti ne bi pripisala enega leta, saj so tvoje voščilnice vedno super dodelane in imajo prepoznaven stil. Želim ti čim več ustvarjalnih trenutkov in upam, da nas boš še dolgo razveseljevala s svojimi objavami v hiški. Pofočkam se za prvi bonbonček.

    OdgovoriIzbriši
  14. Na tvoj blog sem včasih pokukala, ko še sama nisem imela bloga. Tvoji izdelki so mi všeč zato, ker so tako enostavni, pa hkrati bogati, prav posebni, zelo dobre ideje imaš. Še bom rada prišla na obisk in zdaj se potegujem za prvi bonbonček. Čestitke za 1. rd bloga. Lp

    OdgovoriIzbriši
  15. Ojla, Super zgodbica me spominja tudi na moje začetke. Čestitke za 1. rojstni dan! Z veseljem pregledam tvoje objave in izdelke, ki so prekrasni. Super bonbončke si pripravila in z veseljem se pofočkam za #1. Želim ti še veliko ustvarjalnih idej! Pozdravček Tamara
    http://tamesworld.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  16. Maja najprej čestitke za ENKO :-))
    Rada hodim v tvojo hiško, prijetno, drugačno, posebno in predvsem na daleč prepoznavno! Imaš svoj stil, ki ga s hitrostjo piliš in vsakič znova nas presenetiš z nečim novim, še boljšim! Želim ti še veliko kilometrine!!!
    Hvala za sladkosti .-)

    OdgovoriIzbriši
  17. Maja, čestitke!
    Vsakič, ko pridem, me navdušiš. In prav zato sem se (mislim da prvič) potrudila in dala slikco na svoj blog! :)
    Še veliko ustvarjalnih navdihov ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke za rojstni dan in čestitke za oblikovanje predloge, sama se tega nisem upala nareditit. Tudi pri meni je stric Googel, velikokrat najboljši in zvesti prijatelj pri premagovanju težav. :)

    Hvala za bonbonček. Bi pa se potegovala za drugi bonboček,saj si res želim poigrati s skrčljivo folijo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Maja čestitke ob prvi obletnici. Hitro si napredovala in tvoje kartice so čudovite. Vedno jih pogledam, a priznam, da sem pri komentiranju malo lena. Hvala za bonbonček - bi se pa potegovala za 1. in 2., saj bi z obema lahko ogromno ustvarila. Držim pesti :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Sama še vedno nisem zadovoljna s svojim ozadjem bloga, ampak enkrat bo že prišel čas, ko bo priletel pravi "metuljček", sem razmišljala, ko sem prebrala tvojo čudovito zgodbo o hiški in ptičku. V tvoji hiški vedno zažvrgoli čudovita ustvarjalna nota. Čestitam ti ob prvem rojstnem dnevu. Bonbončka sta super, tako prvi kot drugi. Želim ti še veliko ustvarjalnih užitkov.

    OdgovoriIzbriši
  21. Maja, iskrene čestitke!

    Tvoje ustvarjanje spremljam že od vsega začetka. Z vsako objavo mi prav polepšaš dan, (čez poletje sem te kar malo pogrešala). Obisk tvoje hiške me prav poboža, saj s tvojim pozitivizmom in prijaznostjo drugače sploh ne more biti. Če bi lahko izbirala med bonbončki, bi izbrala prvega (mogoče pa sploh ne morem, ker nimam svojega bloga).
    Sicer pa ti želim predvsem še veliko ustvarjalnih idej.
    Lep pozdrav Meta

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitke ob obletnici. Večino so že predhodnice napisale. Zelo rada, kukam v tvojo hiško. Želim ti še veliko ustvarjalnega naboja.
    Hvala za bonbončka, bi se pa odločila za 1.

    Lp.Renata

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke ob obletnici vem kako fajn in posebno je praznovati prvo obletnico,ker sva jo s sestro letos tudi praznovali. Želim ti še mnogo let ustvarjanja in da ti ne zmanjka idej ali navdiha.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  24. Ooo, šele eno leto imaš? Se mi zdi, da sem že dalj časa gostja v tvoji čudoviti hišici.
    Veš, da sem se že spraševala, kako si prišla do tako lepega izgleda tvojega bloga - glava mi je zelo, zelo všeč.
    Čestitam za to krasno leto in vse čudovite izdelke, ki nam jih pokažeš.
    Pri bonbončku bi se odločila za prvega.

    OdgovoriIzbriši
  25. Čestitke za obletnico! Vesela sem tvojega čudovitega ustvarjanja. Želim ti še naprej veliko ustvarjalnih idej in čim več objav, da jih bom lahko veselo in z zanimanjem gledala in prebirala...;)
    Postavljam pa se v vrsto za prvi bombonček. ;)

    OdgovoriIzbriši
  26. Jaz sem res vesela, da si se odlocila za blog, kajti tvoji izdelki so zelo lepi, vedno narejeni zelo skrbno. Imas svoj izoblikovan, prepoznaven stil in zelo lepo je priti k tebi na obisk. Jaz ti zelim se veliko ustvarjalnih let, polnih malih norih idej in obilo domisljije. Vse dobro. :) Glede na to, da sem bolj pri papirju, pa se dam v boben za prvi bonboncek :)))

    OdgovoriIzbriši
  27. Najprej iskrene čestitke za prvi rojstni dan. Tako kot vsem ostalim so tudi meni všeč tvoji izdelki. Rada obiščem tvoj blog, čeprav vedno ne pustim komentarja.
    Zaupala si nam svojo zgodbo o rojevanju tvojega bloga. Če samo pomislim, kako je to nastalo pri meni, se moram res nasmejati.
    Želim ti še veliko ustvarjalnih uric.
    Ker sta mi oba bonbončka zelo blizu se postavim v vrsto kar za oba :)))

    OdgovoriIzbriši
  28. Maja, iskrene čestitke za prvo svečko. Nisem vedela, da imaš za seboj le eno leto aktivnega pisanja in objavljanja na blogu. Sem v tvoji hiški že tako zelo domača, da se mi zdi, da te spremljam že dlje časa, pa tudi vse voščilnice so tako zelo dodelane... res se zdi, da si v tem "fohu" že veliko dlje. :)
    Vsekakor ti želim še mnogo ustvarjalnih let, polno norih idej in da bi se čas vedno našel.
    Maja, resnično rada se ustavim v tvoji hiški, tako toplo je pri tebi, tak mir veje, da človek preprosto mora vstopiti. :)
    In tvoja predloga... se mi zdi, da je ta veliko bolj tvoja, kot tista prva, ki si si jo delila. Točno taka je, kot so tvoje voščilnice (upam si trditi, da si taka tudi ti), nežna, preprosta, pa vendar močna in sporočilna.
    Se pa pa pofočkam za prvi bombonček, čeprav me tudi drugi mika... se še nisem poigrala s skrčljivo folijo... ampak sem papirčkarica, tako da... :)))
    Maja, vse dobro in hvala za tvoje čudovito ustvarjanje.

    OdgovoriIzbriši
  29. Tvoji izdelki so nežni, ravno prav vsega je gor, zmeraj nam pokažeš kakšno malenkost, ki naredi čestitko popolno. Čestitam za prvi rojstni dan in želim, da bi jih tale lušten blog doživel še veelikooo. Mmhmhm oba bombončka izgledata zelo mamljivo, zato se bi pofočkala kar za oba :-) Vse lepo!

    OdgovoriIzbriši
  30. živjo...zelo rada pogledam na tvoj blog in me velikokrat inspiriraš....čestitke ob prvi svečki....pofočkam pa se za bonbonček 1...lepo praznuj

    OdgovoriIzbriši
  31. Na začetku najprej čestitke za prvo obletnico, čeprav so mi tvoje voščilnice postale tako domače, kot bi bila že od nekdaj v tem blogerjevem svetu. Tvoje voščilnice so vedno popolne, domiselne, blizu pa so mi tudi zato, ker so tudi moje večinoma v CAS stilu.
    Želim ti še veliko ustvarjalnih idej, ki jih zagotovo ne bo zmanjkalo. ter prijetnih uric v ustvarjanju.
    Oba bonbončka se mi zdita zanimiva, zato se postavljam v vrsto za oba.

    OdgovoriIzbriši
  32. Najprej čestitke za krasen blog in še lepše izdelke, ki jih spremljam, vendar redko komentiram. Seveda vse naj naj za naprej!
    Mene bi imel bonbonček #1 :)
    Vse dobro še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  33. Naj ti najprej čestitam za prvi rojstni dan bloga.Z veseljem prihajam k tebi na obisk,čeprav ne pustim vedno komentarja.S svojo zgodbo si me ponesla k spominom izdelovanja svojega bloga.
    Pripravila si dva čudovita bonbončka in ker sta mi oba všeč,se ne bom odločila za kakšnega posebej.
    Želim ti ,da boš še dolgo ustvarjala tako krasne izdelke in da ti idej še dolgo ne zmanjka :)
    Pozdravček,Urška

    OdgovoriIzbriši
  34. Maja, čestitam za obletnico in vztrajnost. In seveda nazdravljam na še naprej. Sama te spremljam precej malo časa in te šele spoznavam. Skupnega pa imava nekaj že v imenu - hiško. Moja je zelena, tvoja papirnata :) Prav zaradi tega sem te opazila, čisto po naključju.
    Bonbončka pa - ja, sta me zamikala, sem pa čista novinka in bi z veseljem preizkusila kaj novega (trenutno sem do vratu v projektih iz filca in blaga, tako da bi res pasala sprememba). In zdaj grem še nalepit tvojo sličico (je lepa :) - fino bodi, in se bereva.
    Damjana, doma v Zeleni hiški

    OdgovoriIzbriši
  35. Čestitke za prvo leto. Želim ti še veliko kreativnih let :)
    Všeč mi je tvoj stil. Tvoji izdelki, ki si jih prijavila na CRAFT-alnico so vedno top izdelani, prav tako vsi ostali izdelki. Nadaljuj, vztrajaj in ohrani hiško tako čudovito pisano.

    Bonbonček ... če lahko izbiram, bi izbrala prvega :)

    OdgovoriIzbriši
  36. Draga Maja,
    iskrene čestitke ob 1. svečki! Zelo rada pridem k tebi, ker tukaj vedno najdem kaj lepega in navdihujočega. Hvaležna sem za vsak komentar, ki ga pustiš pri meni in vedno vesela, da s svojimi krasnimi izdelki izpopolnjuješ svet voščilnic.Pri tebi sem se že marsičesa naučila in si en tak globok vodnjak inspiracije! ;)
    Bonbončka sta oba krasna, če bi mi pa bil naklonjen prvi, bi to bila res ena velika sreča! :)
    Prisrčen pozdrav
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  37. Iskrene čestitke,ob enem pa vse pohvale za redno objavljanje (saj meni to ne uspeva),redno te spremljam že dalj časa,saj mi je tvoj stil ustvarjanja unikaten in zelo všeč.Lovim pa tudi še zadnje minute za bombonček,potegujem se za bom.št.1,saj z št.2 še nimam izkušenj,prijetno ustvarjaj in veliko veliko novih ustvarjalnih idej,lp Mateja

    OdgovoriIzbriši
  38. Oooooooo, pa saj ne morem verjeti, da je res! Da imam tako neznansko srečo... Nina, hvala! Čudežne prstke ima. :)
    Maja, se ti oglasim, vsekakor.

    OdgovoriIzbriši
  39. čestitke zmagovalkam in seveda, želja, da bi tvoj blog še dolgo živel!
    lp

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...