torek, 4. marec 2014

Najlepše želje

Karen Burniston je za Sizzix oblikovala kolekcijo rezalnih šablon, s katerimi lahko izdelujemo 3D voščilnice. Me je zelo mikalo, da bi delala takšne voščilnice, pa sem kar odlašala in odlašala z nakupom šablon. Še dobro! Karen je namreč lani prestopila k Elizabeth Craft Designs in za njih oblikovala nove šablone, ki delujejo po enakem principu kot Sizzixove, vendar so enostavnejše za uporabo in cenejše. Moja prva pridobitev so šablone Lots of pops. Komaj sem čakala, da jih preizkusim! :)

Na prvo stran voščilnice sem dala samo čudovit napis iz Najlepšega para. Želela sem ga zares poudariti in ga postaviti v glavno vlogo. Besedo "želje" sem pobarvala z worn lipstick distressom, premazala z Wink of Stella markerjem za dodatek bleščic in nato nanesla plast Glossy accents.


Ko voščilnico odpremo, nas čaka presenečenje - šopek v vazi :)


Sama praktično nikoli ne krasim notranjosti voščilnice, pri pop-up voščilnicah pa je ravno notranjosti potrebno posvetiti največ pozornosti. Vazo sem izdelala iz štirih plasti papirja, da je bolj trdna, sprednja plast je na debelo premazana z Glossy accents, na sredino sem prilepila peclje. Rože so narejene enako kot beseda "želje". Na ozadje sem odtisnila lep okvirček in vanj z Lawn Fawn štampiljkami Harold's ABCs napisala ime moje drage prijateljice, ki je tole posebno voščilnico prejela za rojstni dan.


Na spodnji del voščilnice sem zapisala moje voščilo.

Voščilnico prijavljam na:
- izziv Izazovi i slatkiši #28 (Proleče iza čoška)
- izziv Ko me inspirira... #23 (okrašena notranjost)
- in v galerijo meseca marca Najlepšega para.

Če koga zanima, kako se sestavi pop-up voščilnico s pomočjo Elizabeth Craft Designs šablon, si lahko pogleda tale filmček.

25 komentarjev:

  1. S krofom v roki sedim pred računalnikom in gledam ter se čudim....čemu ze? AAhhhh ja....tvoji popolni voščilnici in to samo zunanjosti. Gledam naprej....in ....zagledam Katarinino ime...pa noooo...ime moje hčerke! Se topim jaz in moj krof :)...Notranjost pa wwwaaaaauuuu....kot da bi stopil v jedilnico, kjer je šopek roz na steni pa visi slika s Katarino. Čudovito! Hvala za objavo kaj vse si uporabila. Bo treba nabavit takšne in drugačne premaze. Pošiljam ti en veeeeliiik pozdravček, Jana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh Jana, tole si pa tako lepo napisala, da se zdaj še jaz topim :)

      Izbriši
    2. OOoooo....no saj nisem veliko zamudila...sem ze vse "prečekirala"...Ampak zunaj je bilo te dni tako fajn, da enostavno nisem mogla sedet za ustvarjalno mizo :)...So se morale napolniti moje celice s sončkom, da lahko grem novim izzivom naproti...Spet sem sovica Okica ...Nočko, Jana

      Izbriši
  2. Čudovita, vedno znova me očaraš s svojimi izdelki. Čestitam.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Vau! Ti si prava raziskovalka novih, zanimivih, izvirnih inšekakšnih rezalnih šablon! Bravo, čudovita je!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna pop-up voščilnica. Včasih sem jih tudi sama izdelovala ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala, ker si se nam pridružila s svojo čudovito voščilnico in krasnim pomladnim šopkom pri "Izazovih i Slatkiših" :-))
    Vse šablone si fantastično skombinirala in preprosta prva stran mi je zelooo všeč!

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo, rolam gor in dol ter občudujem voščilnico. Res je tako, kot je napisala Jana: občutek imam, da sem stopila v sobo, kjer diši šopek čudovitega cvetja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oooo in wow...krasna je. Tako preprosta in tako popolna. Šopek res naredi efekt. Le kje najdeš te tako posebne šablonce...škoda, da se jih pri nas ne da dobiti. :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita,
    všeč so mi voščilnice presenečenja
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne najdem besed pohvale! Prekrasna je in popolna in čudovito izdelana.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super šopek in barve klapajo, kakor da bi bile šablonce ustvarjene za takšno kombinacijo... Fenomenalno ti je uspelo :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasna je. Odlično si izradila unutrašnjost.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  12. Cudovit dokaz kako pomemvbno je tudi notranjosti posvetiti dovolj pozornosti. Ze sama fronta je dovrsena, ampak potem sele sledi glavno presenecenje znotraj. Krasen sopek v vazi, postavljeni na lep prticek.

    OdgovoriIzbriši
  13. Beautiful!!! Love this so much!!!

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudovito popolna. Super si uporabila šablono. Pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  15. Maja, tvoja voščilnica je enkratna. V bistvu je vse ravno obratno kot običajno počnemo...napis zunaj, motiv znotraj...in izpade čudovito. Vse si tako lepo dodelala, da je prava paša za oči. Hvala, ker si se nama pridružila!

    OdgovoriIzbriši
  16. Aaaaa kako krasen šopek, res popolno presenečenje, ko odpremo čestitko. Bravo, hvala za vse linke!

    OdgovoriIzbriši
  17. Take voščilnice bi se pa vsak razveselil. Super je!

    OdgovoriIzbriši
  18. Vse so povedale že predhodnice in res si jo mojstrsko izdelala. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  19. Waw, prekrasna voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  20. Krasen šopek se skriva v njej. Zanimiva in lepa je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  21. Uuuuuh, č u d o v i t a in tako dovršeno izdelana. Spet si me očarala. :)

    Pozdravček,
    B.

    OdgovoriIzbriši
  22. Tole je pa ODLIČNO! Mi je tolk všeč, da sploh ne vem, kaj bi komentirala. In super si uporabila tudi Tinine Najlepši par šablone. Jaz imam tudi te.

    p.s. Pa hvala, ker se igraš z nami na Izazovi i sladkiši ;-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...