sreda, 18. maj 2016

Sovica

Ena hitra jesensko obarvana objava, da zadnji hip ujamem izziv Essentials by Ellen MAY Mix It Up Challenge, za katerega je potrebno na voščinici skupaj uporabiti izdelke Essentials by Ellen in Savvy Stamps. Vzela sem leseno štampiljko prikupne sovice Savvy Stamps Wise Owl (ni več na zalogi) in jo postavila na bučo iz kompleta Essentials by Ellen Gourd-jus, ki sem jo izrezala iz zlatega papirja. 

Happiness is waiting for you

Ozadje sem naredila z distressi in smooshing tehniko. Ker je na podlagi ostalo še precej barve, sem hitro izrezala še en kvadrat in ga pomočila vanjo. Najlažje je narediti več enakih/podobnih voščilnic, ko imaš že vse pripomočke na mizi. Napis iz Najlepšega para pa je kot ustvarjen za k tej buči, samo poglejte, kako lepo se ujemajo vijugice na vitici in pri črki S :)


Pa imam dve jesenski voščilnici na zalogi :)


Izzivi/Challenges:

Lep dan želim, 
Maja

7 komentarjev:

  1. Ooo dobro jutro, si bila pa zgodnja:)Tvoji buči sta se tako bleščali, da sem mislila, da je z ekrana posijalo sonce:) Simpatični sovici prav čukasto gledata, ker se jima buči še nista spremenili v kočijo- to se namreč od tako nobl buče pričakuje:))))No, morda pa se bo to zgodilo v jeseni, ko se bosta elegantno odpeljali h kakšnemu praznovalcu:))) Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo simpatično z lepim ozadjem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale smušing v rumeni mi je zelo všeč. Sova na buči je pa tudi simpatična.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako sta krasni tile tvoji jesenski. Smooshing je brezhiben sovica na buči pa prav kjut.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasni jesenski voščilnici. :-) Tinine napise pa res lahko kombiniraš kjerkoli in kadarkoli. :-)) Ozadje je na obeh voščilnicah svetovno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sovicama paše takšno žareče ozadje v videzu tople jeseni. Lepi voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepa voščilnica.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...