torek, 17. maj 2016

Ko me inspirira ... mavrično

Naj se še jaz pridružim vsesplošni poplavi mavričnih voščilnic na naših blogih :) Tole je nastalo včeraj v poznih večernih urah:


Že nekaj časa sem imela doma Altenew štampiljke Wild Hibiscus, še lepo zapakirane so čakale, da jih uporabim. Ozadje v mavričnih barvah sem (spet!) naredila s šablono "akvarelne črte", baby robčki in vodenkami. Napis je Vladkin iz Ustvarjalne skrinje. Še nekaj pisanih sekvinčkov in mavrična voščilnica je bila narejena.


V barvah mavrice pa je ustvarjala tudi Nina, čeprav ni vedela za tale izziv :) Skupaj je zalepila dva velika risalna lista - selotejp je na sredini lepo viden, ker se barva ni prijela :) Narisala je mavrični grad, na vrhu pa v vetru vihra zastavica (da ne bi kdo pomislil, da se kadi iz dimnika, kot je napačno predvideval njen oči, hehe). Grad je bil mišljen kot kulisa za predstavo, zato je izdelala še lutke. Narisala in izstrigla je (od leve proti desni) čarovnico, vilo, princesko in kralja, vsem pa je spodaj dodala še "palčko za držat", ki je tudi iz papirja. Ni ravno stabilno, ker je papir pretanek, zato bova na zadnjo stran nalepili lesene paličice, da bo lahko odigrala svojo predstavo :) Čarovnica je že izgubila eno roko, pa nič ne de, tako je le še bolj strašna :)))



Lep in nasmejan dan želiva,
Maja in Nina



19 komentarjev:

  1. Mami, če bi objavila samo svojo, bi te ful pohvalila, kako je super...
    Tko pa si dodala konkurenčno Ninino sliko, ki me je pa še bolj všeč... Pohvali jo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, res je: kmalu bo Nina povsem prekašala mamico. Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj sploh ne vem, kako naj to danes komentiram:) Lepo bi bilo pohvaliti mamico, ki je izdelala nežno in zelo lepo voščilnico. Še bolj pa je prav, da se pohvali Nino, ki že pri svojih rosnih 6 letih tako pridno in simpatično ustvarja. No torej: pohvalila bom kar obe, mami to prosim sporoči Nini:) Pozdravček obema, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Nina je prava umetnica in kako je lepo izrezala lutke. Krasen mavrični grad je nastal. Gotovo ima v mislih tudi že igro.
    Tudi tvoja mavrica je živo pisana.
    Krasni ustvarjalni tim sta.

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo, same lepe mavrice nastajajo pri vas :)) nina, vse pohvale, mi je tako simpatičen tale tvoj pisan grad, lutke pa svetovne.
    seveda tudi mamina mavrica raztura, vidim, da imaš polno prekrasnega altenewa, vau ...

    OdgovoriIzbriši
  6. O same mavrice! Čudoviti grad je Nina naredila, pa lutke! Dober tim sta Maja :) Tudi tvoja mi je zelo všeč. Nini pa želim uspešno predstavo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo sta ustvarjali, obe. Zagotovo bo zabavna tudi predstava!

    OdgovoriIzbriši
  8. Maja, zares lepa mavrična voščilnica. In Nina, vse je jasno po kom ima gene, a ne :) Super sta ustvarjali.

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe sta krasno mavrično ustvarjali.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hi, hi, še ena, ki je bila v prejšnjem življenju sova. :-))) Tvoja mavrična voščilnica je čudovita, Ninin grad pa prava paša za oči. Kdaj bo predstava? :-)))

    OdgovoriIzbriši
  11. gorgeous card! i love how you created your own watercolor background :) thank you for playing along with us at simon says stamp wednesday challenge!

    OdgovoriIzbriši
  12. Začela bom pri Nini, ki se je tako potrudila z mavričnim gradom in osebami, ki tam živijo. Umetnica in pol.
    Tvoje mavrično ozadje se tako lepo ujema z obrisi cvetov. Čudovita voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako lepo se je Nina potrudila in izdelala grad in papirnate lutke. Ti pa si se prav tako odlično potrudila s šablono in štampiljkami. Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Wow, kakšni krasni mavrici sta ustvarili. Maja, tvoja čestitka je čudovita ampak Ninina mojstrovina je top. Zelo se je potrudila in zgleda prav pravljično.

    OdgovoriIzbriši
  15. Wow, kakšni krasni mavrici sta ustvarili. Maja, tvoja čestitka je čudovita ampak Ninina mojstrovina je top. Zelo se je potrudila in zgleda prav pravljično.

    OdgovoriIzbriši
  16. Obe umetnni sta resnično lepi. Tvija voščilnica mi je s temi nepobarvanimi odtisio na mavrici strašno všeč, Ninina slika in vsi ljudje, ki jih je izrezala pa so za čisto petico! Največji in najbolj mavrični grad, kar sem jih videla je tole, v njem se verjetno dogajajo izredno zanimive zgodbe :) Bravo Nina, zelo lepo.

    OdgovoriIzbriši
  17. Lepa mavrična je nastala z napisom pa si samo še dala piko na i.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  18. Marička...kako čudovit grad, prosim prenesi pohvale umetnici. Ko pa ti uporabiš črte...se vedno znova navdušim nad njimi :-)))!

    OdgovoriIzbriši
  19. Čestitke obema - mamici in njenemu podmladku (jabolko ne pade daleč od drevesa ;-) Tako lepo vse skupaj! Mavričen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...