petek, 25. marec 2016

Materinski dan

Moji zlati mami sem poslala nežno voščilnico s tulipanom Najlepšega para in verzi Toneta Pavčka o mamah, ki so jo ganili do solz:


Moja Nina pa je včeraj celo popoldne zavzeto ustvarjala. Nič nisem smela pokukat, da ne bi pokvarila presenečenja. Pred spanjem je svoj izdelek skrbno skrila v omaro, zjutraj pa mi je rekla: "Mami, brez besed boš ostala!" :)))) Nato mi je slovesno izročila svoje darilo: grad, oblake, rumeno rožico, cel kup srčkov in besedo MAMI, ki pa sem jo morala sama sestaviti  :) 

Imela je prav - res sem ostala brez besed ♥♥♥


Tako, kot sem bila brez besed, ko sem prejšnji petek po našem srečanju občudovala vsa darila, ki sem jih prejela. Imela sem nekaj težav pri prenosu fotografije s telefona na računalnik, zato jo objavljam z zamudo ... in hvaležnostjo ♥


Voščilnico s tulipanom prijavljam v marčevsko galerijo Najlepšega para.

Lepe praznike vsem!
Maja

15 komentarjev:

  1. Vidiš Maja, tako sta bili na ta dan pri vas veseli kar dve mami:), obe ganjeni in obe brez besed:) Lepa so takšna presenečenja in obe sta naredili zeeelooo lepi voščilnici. Lep pozdrav in lepe praznike, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, kako je lepa, Ninina voščilnica! Najlepša in najbolj z vsem srčom narejena :)Tudi tvoja je lepa :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, naše mame so res zlate mame. Sva pa uporabili enako šablonico :), pokažem v moji naslednji objavi. O otroških prstkih in ljubezni ter času, ki ga namenijo izdelovanju za svoje najdražje pa sploh ne bom govorila - v tem so neprekosljivi. Takšno darilce je neprecenljivo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Verjamem, da sta bili obe presenečeni in ganjeni, tako tvoja mama kot tudi ti. Pohvala tvoji Nini,
    lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa voščilnica za mamo. Verjamem pa tudi, da si bila brez besed, ko si prejela svojo. Čudovito te je presenetila hčerka. Pa hvala ti še enkrat za prijetno druženje v petek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa pozornost za mamo in še lepše presenečenje si dobila ti.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  7. tudi jaz sem ganjena, ko sem videlo tole, kar ti je pripravila nina, ima mamine gene, nimaš kaj :)
    tvoja voščilnica pa prav tako krasna, elegantna in v tvojih lepih barvah.
    ja, hvala še enkrat za petek - fino fajn je bilo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšna topla in ganljiva objava. Predstavljam si te, ko si ostala brez besed. Prisrčno od tvoje deklice. Tudi tvoja voščilnica je zelo lepa.

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, tako lepo si tole zapisala in toliko simbolike in čustev. Nina je očitno res ena zlata deklica in verjamem, da si ostala brez besed. Jabolko res ne pade daleč od drevesa. Tvoja voščilnica mami pa tudi popolna - kako bi moglo sploh biti drugače. Tebi in tvoji družini pa želim lepe in mirne velikonočne praznike.

    OdgovoriIzbriši
  10. Voščilnica je zelo lepa :-)) Zadnja fotka pa zelo zgovorna o našem ljubem bloggerskem svetu ...
    Lepe in predvsem mirne velikonočne praznike vam želim.

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna objava
    pove več, kot 1000 besed
    lepo veliko noč
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Maja, najprej moram pohvaliti tvojo Nino, saj se je zelo potrudila in izdelalal res čudovito darilce zate. Lahko si predstavljam, kako srečna si bila. :-) Tvoja voščilnica za mamo pa je preprosto čudovita. Krasne barve si uporabila, postavitev pa zmaga. :-)
    Želim ti lepe praznike. :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Mali Nini kapo dol! Kako je lepo in izvirno ustvarjala! Tvoja voščilnica za mamo pa je zelo lepa in tudi jaz sem pri Pavčku vedno malo solzna ...

    OdgovoriIzbriši
  14. Jej....ta zlata Nina, kako lepo ti je naredila in tako simpatično napovedala :-))).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...