petek, 3. april 2015

Po dooolgem času ...

... se na hitro oglašam, se me še spomnite? :))) Moja hiška že (pre)dolgo sameva, upam pa, da bo pomlad prinesla nove objave. Za ustvarjanje mi hudo primanjkuje časa, veliko se dogaja in vsega ne morem tukaj zapisati. Trenutno sem zadovoljna že s tem, da uspem vsaj pogledati vaše čudovite izdelke ...


Moja bera velikonočnih voščilnic je letos skromna: ena bolj resna (ki mi je zelo všeč) in ena vesela, pomladna, s pisanimi pirhi in napisom iz Najlepšega para. Tole drugo lepim v galerijo meseca aprila Najlepšega para.


Vsem vam želim lepe in doživete praznične dni, ki so pred nami. Velikonočnemu voščilu se pridružuje tudi moja Nina z belim zajčkom in bleščečimi pirhi :)


Naj se na koncu še zahvalim vsem, ki ste kljub moji odsotnosti kdaj pokukali v mojo hiško - potrudila se bom, da bo tukaj vsaj občasno kaj novega na ogled, a zaenkrat se še ne bom uspela vrniti "na polno".

Vse dobro želim,
Maja
 

19 komentarjev:

  1. Ojla Maja:)), saj veš da nisi pozabljena, je pa lepo videti, da si se ponovno vrnila, ker vem, da ti papirčkasti svet veliko pomeni. Saj veš kako je, vse pride, vse mine, tudi tiste stvari, ki ti trenutno ne dajo ustvarjati na polno.
    Pa še o tvojih voščilnicah: obe sta zelo lepi, vsaka ima svoje in hkrati enako sporočilo. Pa da ne pozabim pohvaliti Nininega zajčka: povej ji, da je čudovita ustvarjalka:)) En lep pozdravček in lepe velikonočne praznike ti želim:)) Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse tri so čudovite. Tudi tebi in tvojim lepe in doživete praznike. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja ne sekiraj se, saj smo vse bolj leteče in gledamo z zamudo objave ostalih ustvarjamo pa ko to dopuščajo druge okoliščine... Tvoja kolekcija voščilnic mi je zelo všeč, sploh pa tista od male navihanke. Je podedovala tvojo ustvarjalno žilico :). Lepe pranzike tebi in tovjim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Večkrat sem se spraševala kam si poniknila... lepo, da si spet nazaj :) Tista prva, sončna voščilnica mi je najbolj všeč, vse pohvale pa tudi tvoji Nini, prava umetnica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo sem vesela, da si spet nazaj. Sem te močno pogrešala. Vse tri so mi všeč, posebno druga je taka vesela, prava pomladna. Ninin zajček je pa sploh tako simpatičen, da ga je veselje pogledat.
    Lepe praznike tebi in tvojim želim

    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  6. Živjo Maja :) Luštne voščilnice sta naredili, sploh Ninina je krasna s temi bleščečimim pirhi na lepem zelenem travniku :) Sem zelo vesela, da ti je uspelo narediti objavo, te kar pogrešam, upam, da ste dobro.
    Drži se,
    Vesele in mirne praznike želim.

    OdgovoriIzbriši
  7. ja s časom mamo vsi hude probleme ... ampak tele tvoje voščilnice so pa res čudovite!!! ♥ lepe praznike vam žeim! lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo, da si se oglasila. :-) Tvojih prelepih in natančno izdelanih voščilnic ni mogoče kar tako pozabiti. :-)) Ninina voščilnica mi je zelo všeč, tvoji pa sta naravnost čudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe sta res čudoviti, vsaka po svoje, tudi Nina je za pohvaliti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Maja, super, ker si se vrnila na svoj blog. Sem te že kar fajn pogrešala!
    Voščilnice so krasne in lepo narejene. Sploh prva mi je padla v oči - super ozadje!
    Lepe in doživete praznike!

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako sem že pogrešala tvoje objave in tvoje čudovite izdelke. Že večkrat sem se spomnila nate in zelo vesela sem, da si se nam oglasila po dolgem času. Obe voščilnici sta krasni, prva pa mi je še posebej lepa. Krasno ozadje in tale križ z zelenjem je čudovit. Upam, da se beremo kmalu. Lepe praznike tudi vam.

    OdgovoriIzbriši
  12. Ojoj, kako sem te že pogrešala in se spraševala, le kaj je s teboj. Super, da si spet "gor" in upam, da se ti kmalu stvari uredijo tako, da bomo spet več skupaj. Voščilnici sta prelepi, tvoja deklica pa očitno odlično stopa po tvojih korakih. Veselo praznovanje ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  13. Pozdravljena :). Zelo lepe voščilnice sta ustvarili. Prva mi je še posebej čudovita. Lepe praznike. Lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Dobrodošla nazaj. Res sem že pogrešala tvoje objave. Ampak te popolnoma razumem. Včasih imajo druge stvari prednost in to je čisto razumljivo. No, lepo da si se "oglasila". Čestitke so krasne...najbolj pa mi je všeč prva. Lepo bodi... : )

    OdgovoriIzbriši
  15. Majaaaaa.... pogrešala sem te! Večkrat sem se spomnila nate, velikokrat sem prišla pokukati v tvojo hiško, če si se slučajno kaj oglasila, pa me na to ni opozorilo. In sedaj tako lepo presenečenje. Lepo, da si se vrnila in srčno upam, da te stvari, ki so te v teh nekaj mesecih tako zaposlovale... da ti bodo dopuščale čas, da nas boš lahko razveseljevala s svojimi lepotami spet tako pogosto kot pred tem. Upam, da si v redu in da so te zaposlovale lepe in navdušujoče stvari.
    Tale prva voščilnica v rumenih in rjavih tonih je čudovita. Prečudovita! :)

    Bodi lepo! Zares lepo. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Res smo te pogrešali :-))
    Prav vse so čudovite in zelo lepo si jih sestavila! Tista prva kar sije veselje ...

    OdgovoriIzbriši
  17. Maja, življenje je včasih res `preobilno`. Upam, da ni kaj resnega...le običajna gužva, ki odjeda čas. Vajine voščilnice so pa zelo lepe.

    OdgovoriIzbriši
  18. Popolnoma upravičeno ti je ta resna zelo všeč. Krasne voščilnice. Me že dolgo ni bilo tukaj na obisku in naj ta komentar velja tudi za ta druge voščilnice, ki so nastale medtem, ko me ni bilo.
    Tvoje voščilnice so mi vedno všeč, ker so elegantne, vsega je ravno prav in so "čedne".
    želim ti ravno prav časa za ustvarjanje in nikar ne imej slabe vesti, če si odsotna za kakšen dan.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...