torek, 2. december 2014

Tople želje za zimske dni

Gledala sem jih, kako se pojavljajo na tujih blogih. Vedno več jih je bilo.  In tako ZELO so bili prikupni! Imela bi jih!!! Ne nooo, Maja, imaš še toliko stvari za praznične voščilnice od lani, ne rabiš novih pripomočkov (me prepričuje moj razumski del). AMPAK!!! Če so pa takooo luštni!!! (me prepričuje moj "hočem-nove-štampiljke" del). Lepega dne pride moja sodelavka-prijateljica v službo s kolekcijo prisrčnih voščilnic, ki me dokončno prepričajo. Še isti dan se zalotim, da kliknem na "BUY" in par tednov zatem cvilim od navdušenja, ko v rokah držim najbolj kjut pingvinčke EVER :)))

Danes vam pokažem prvega, ostali še pridejo na vrsto (večkrat, hehe). Postavila sem ga na Tinin tagec, v "roko" sem mu dala skodelico vročega dišečega čaja, prinaša pa vam tople želje za zimske dni (meni najlepši napis iz Ustvarjalnega dotika).

Warm wishes for winter days
Naj vam bo toplo :)

Maja


Izzivi/Challenges:
Simon Says Stamp Wednesday Challenge (Anything goes)
Najlepši par decembrska galerija

27 komentarjev:

  1. Res lepi pingvinčki. Krasno barvno ozadje, lepo poživi celotno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so luškani in verjamem, da se nisi mogla upreti skušnjavi :). Verz je kot ustvarjen za poleg in delju prav priročno za tale mrzel večer. Cekinčki pa dajo vsemu piko na i - ni kaj zadetek v nulo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Še sreča, da je zmagal drugi glasek v tebi, saj v nasprotnem primeru sedaj jaz ne bi mogla ploskati in cviliti od navdušenja ob pogledu na tvojega prisrčnega pingvinčka. :-)) Čudovito voščilnico si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Luškan pingvinček in krasno sestavljena voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj joj, te čisto razumem, kajti tudi sama sem jih že parkrat občudovala, pa sem se vzdržala, čeprav so mi noro simpatični. Čudovito voščilnico s tagom in seveda pingvinčkom si izdelala, vse štima.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim, da so ti zelo všeč tagci na voščilnici :-))
    Lepo si jo izdelala!

    OdgovoriIzbriši
  7. This is so CUTE! I love the colors and pattern paper that you chose! The attentions to details are awesome! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooooo, kar zacepetala sem od navdušenja, saj sem vedela že takrat, ko si mi razlagala kako luštni so, da se prav dolgo ne boš upirala:)) Joj, te čist razumem, res so luštni in a ti povem: jest bi tud!:)) Napis je pa tudi tako za zraven, da je kar hudo. A iz tega vsega razbereš, da mi je všeč?
    LP Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  9. voščilnica s tagom je čudovita, pingvinček ji pa daje poseben čar.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Kar prav, da si podlegla virusu "moram imeti" :) Verjamem, da bo pingvinček še velikokrat obiskal tvoje voščilnice.
    Ta je enkratna in prav prisrčen je s skodelico vročega čaja.

    OdgovoriIzbriši
  11. Aww this is so cute that penguin is just adorable :)

    Vic x

    OdgovoriIzbriši
  12. Verjames ali ne, ko sem videla te stampiljke prvic, sem se takoj spomnila nate in na pandice. In vedela sem, da ti bodo pingvincki takooooj vsec :))) Mislim, da so prispeli cisto v prave roke in jaz mislim, da ne rabis imeti nic slabe vesti glede nakupa. Ti jih bos sigurno znala uporabiti na 100 nacinov. Zelo lepa, topla je tale voscilnica.

    OdgovoriIzbriši
  13. Maja ravno danes sem dobile ta napise iz ustvarjalnega dotika :))) Midve imava pa res podoben okus :) P.S. Kartica je super.Pingvinčki so pa itak zakon :) Ampak meni osebno - čez pandice jih ni :))))

    OdgovoriIzbriši
  14. Super voščilnica! Še boljša objava...kot da poslušam sebe :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Tile cotkani pingvinčki so kot ustvarjeni zate, res so ti pisani na kožo in ti boš iz njih gotovo naredila cele serije zgodbic in pravljic na papirju. Tega si super združila z ravno pravim napisom, voščilnica res kar pogreje. Se že veselim nadaljevanj, LP:))

    OdgovoriIzbriši
  16. Prisrčen mali pigvinček! Te popolnoma razumem, tvojo razdvojenost in končno popuščanje :)) Včasih je kar prav, da se odločimo zapravljati čisto za svojo dušo, te male stvari nas tako razveselijo, da se vse stokrat povrne. Trenutno pa ima več ljudi nekaj od tega, jaz že - uživam, ko gledam domiselno, lepo voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čudovito si združila simpatičnega pingvinčka in lep napis. Lp

    OdgovoriIzbriši
  18. Maja, zelo je prisrčen...prav zares! Pa še tako lepe barve so okrog njega.

    OdgovoriIzbriši
  19. Kako luškan tagec na čestitki. Tebi so Mama Elephant štampiljke res pisane na kožo ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. jeeeej, js tud že neki časa opazujem te pingvinčke <3 lepa čestitka!

    OdgovoriIzbriši
  21. O, kako je simpatičen :) Luštna topla, lesketajoča voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  22. Ponovno ena posrečena kombinacija. res so simpatični tile pingvinčki in te prav razumem, da so te 'razdvajali'.

    OdgovoriIzbriši
  23. Simpatičen pingvinček krasi noro dobro ozadje! Misel in cekinčki tudi tokrat prelepo zaokrožijo celoto. Se že veselim nove serije malega črno-belega ptiča ;)))

    OdgovoriIzbriši
  24. Ooooo in iiiiii kako je lušna. Pingvinčki so res super izbira. Všeč mi je kako motive odtisneš na tagec in ga uporabiš na čestitkah. Komaj čakam videti še kakšno... ;-)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...