sreda, 17. december 2014

Božična zvezda

Presenetljivo ... med vsemi šablonami in štampiljkami, ki jih imam v svoji zbirki, imam eno samo božično zvezdo - iz Najlepšega para :) Letos me privlači zlata barva, pa sem si rekla, naj bo še božična zvezda v tej razkošni barvi. Nastali sta dve voščilnici.

Prva ima napis iz Mavelu, embosirano ozadje (ko po doooolgem času uporabiš reliefno srajčko in papir obrneš narobe, hehe) ...


 ... in božično zvezdo, izrezano iz več plasti čudovitega zlatega papirja, ki sem ga pred nekaj leti kupila v Hoferju. Rdeče bleščice sem na sredino cveta dodala na izrezan krogec iz obojestranskega lepilnega traku.


Druga je še bolj zlata :) Za ozadje sem uporabila starinsko zlat papir iz Barbarinega bonbončka, dodala recikliran zlat trak, napis in božično zvezdo pa sem izrezala iz zlatega "kovinskega" papirja. Bele polperlice so zaključile podobo voščilnice.


Druga voščilnica mi je malce bolj všeč, zato jo prijavljam na izziv Ko me inspirira ... #32. Seveda gre(sta) tudi v decembrsko galerijo Najlepšega para :)

Tako, zdaj grem pa nazaj pod dekico z vročim čajčkom v rokah, bolezni so na pohodu, najprej Nina, potem še jaz, le da je ona že praktično zdrava, jaz pa ne (to se zgodi, če greš prehitro nazaj v službo) :( To je tudi razlog, da se nič ne oglasim na vaših blogih in da se za izziv prijavljam zadnji hip, čeprav imam voščilnici že nekaj časa narejeni ...

Vsem vam želim zdravja in veselega pričakovanja praznikov!

Maja


13 komentarjev:

  1. Maj kar orngi se pocajtaj in potem deli z nami svoje uemntine. Meni je všeč kontra efekt embossinga na prvi - deluje drugače in tako bolj interesantno :). Tudi druga je lepa, ma mi uč uhaja k prvi :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Narobe obrnjena reliefna mapica daje voščilnici čisto posebno vsebino. Meni je zelo všeč. :-)) Napake niso vedno napake. :-)) Težko se je odločiti med tema dvema lepotičkama, katera je lepša, saj sta obe najlepši. :-)
    S toplimi pozdravi ti pomagam preganjati viruse. :-) Pazi nase!

    OdgovoriIzbriši
  3. Obe sta čudoviti ;) želim ti čimprejšnje okrevanje!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepi sta, in všeč mi je tvoje ozadje. Ideja, ki jo vse premalokrat uporabljamo, izpade pa fantastično :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. krasni voščilnici sta! Pa hitro se pozdravi!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni se zdi tako lušno, ko napake pripeljejo do dobrih učinkov. Se mi prav dopade tale narobe obrnjen embosiran del. Obe sta mi všeč, prva je nekoliko bolj igriva, druga bolj elegantna. Hvala, da si se nama pridružila in želim ti čimprejšnje okrevanje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko narediš napako moraš reč: tako sem hotela:)), kakor koli, voščilnici sta lepi, malo manj pa je lepo to, da sta vidve z Nino bolnici. Želim ti uspešno okrevanje, da se še slišiva in ne samo tipkava:)) LP Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Maja, zelo lepi voščilnici si naredila, da sta pa obe zboleli pa ni dobro. Želim vama čimprejšnje okrevanje.
    Lp Meta

    OdgovoriIzbriši
  9. Upam, da si danes že kaj boljša...da boš do praznikov že kot nova! Hvala za tvoji dve čudoviti voščilnici. Zlate zvezde so mi čudovite!

    OdgovoriIzbriši
  10. Obe sta zelo lepi. Mi je pa všeč narobe obrnjena emb. mapica, ki da poseben efekt.
    Pa hitro in dodobra se pozdravi.

    OdgovoriIzbriši
  11. Upam, da si že kaj bolje in ste zdravi v vašem domu.
    Obe voščilnici sta enkratni in zelo elegantni.

    OdgovoriIzbriši
  12. uf, že drugo ustvarjalko napadli virusi!!! Drage punce ne mi pregoret!! Uženite te bacile v kozji rog, kot to počne Kekec.
    Voščilnici čudoviti.
    zanimiva tehnika z obrnjeno srajčko, lepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...