četrtek, 18. september 2014

V pričakovanju praznikov

Danes je na vrsti še moja druga septembrska objava na Mavelu.com. Marina mi je med drugim poslala tudi Memory box šablonice Christmas baubles, s katerimi lahko izrežemo po dve majhni smrekici, bunkici in snežinki. Kar dolgo sem se ubadala s tem, kako naj jih uporabim, ker so res majcene. Na koncu sem se domislila dveh načinov.

Spet mi je na pomoč priskočila moja pandica, ki jo že dobro poznate :) Smrekica in bunkica sta ravno prave velikosti, da ju je vzela v roke. Čeprav je šele september, že komaj čaka, da bo okrasila smrečico in uživala v plesu drobnih snežink!


Oba kroga sem izrezala s šablonami My Favorite Things Stitched Circle, ki jih naravnost obožujem in jih boste pri meni še velikokrat videli. Sneg sem ustvarila z bleščicami v lepilu.


Drugi način, kako lahko uporabimo zelo majhne šablonice, pa je shaker voščilnica. Vse tri oblike sem izrezala iz papirja z bleščicami in zraven natresla malce Stickles Diamond bleščic, da deluje še bolj praznično.


Večina od nas najbrž še ni z mislimi pri božično-novoletnih praznikih in se bomo pred tem naužili še (upam da lepih) jesenskih dni, sem pa vseeno zadovoljna, da imam po Marinini zaslugi na zalogi že nekaj prazničnih voščilnic :) Če se nam boste pridružili na septembrskem izzivu, jih boste imeli tudi vi ;)

Hvala za obisk,
lep dan želim,
Maja


PRIPOMOČKI:

16 komentarjev:

  1. Saj ne vem katera je bolj simpatična. Še posebej dobro si se znašla s shakerco. Ojoj, kje je še novo leto...:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta tvoja pandica se pa res dobro znajde v vseh okoliščinah, ti pa tudi, tako da sta skupaj en čudovit par.:) Lepo. Tudi shakerca je simpatična, ampak če sem čisto iskrena, navijam za pandico:)
    Grozno pa je, da se moramo že pripravljati na novoletne voščilnice, jaz bi še imela poletje. LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Pandica je postala tvoj zaščitni znak, krasni sta!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa in praznična voščilnica
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti sta obe, ampak tista druga je fantastična :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro si se znašla in nastali sta dve čudoviti voščilnici.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tale shaker voščilnica je fantastična!

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je dopust nekaksna prelomnica. Ker greva vedno precej pozno, je ze cas, da zacnem razmisljat o tovrstnih voscilnicah in vedno znova rada zacnem z novoletnimi. To mi je vedno poseben gust :) Krasne stvari si ustvarila, kar me ni bilo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe sta prav posrečeni, zanimivi in posebni. Pandica ti odlično uspeva v vseh možnih variantah. In ja, tile izrezki krogov s šivi so res odlični, so tudi na moji wish listi, dokler ne bo realizirano, občudujem pri vas ostalih, res pride zelo, zelo lepo, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  10. wow, ta shaker voščilnica me je pa prav navdušila. Stiched circles so že nekaj časa na moji listi želja, mogoče bodo pa res kamlu na vrsti. lepo. všeč.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...