sreda, 14. maj 2014

Tečaj "Watercolor for Card Makers" - 9. dan

Tole je prva objava danes, drugo najdeš tukaj.

Deveti dan tečaja imam narejen del domače naloge za šesti dan :) Navdih sem našla v videu Jennifer McGuire. Tokrat nam je prikazala akvarelno barvanje embosiranega odtisa. Najbolj me je fasciniralo, da njen odtis ni bil izrezan in naknadno prilepljen na rob kroga, pač je bil kar del kroga. Spet sem uporabila Penny Black štampiljko, tokrat iz tega kompleta. Embosirala sem jo z belim prahom in pobarvala z distress markerji in vodo.

Inspired by Jennifer McGuire, Day 6

Napis iz Ustvarjalne skrinje sem embosirala z zlatim prahom, prav tako sem zlato embosirala robove oranžnega papirja, ki sem ga uporabila za ozadje. Krog sem pošpricala z mešanico vode in Perfect Pearls rumene barve. Rezultat so čudovito bleščeče zlate "packe", ki pa jih je težko ujeti na fotografiji :)

Gold splatters

Voščilnico prijavljam na:
- Simon Says Stamp Wednesday Challenge (Spring Flowers)
- in na izziv Ko me inspirira ... #25 (krogi)

18 komentarjev:

  1. Maja, neverjetna si! Akvarelna tehnika ti zelo leži in nastajajo čudoviti izdelki.
    Prav zares je zanimiv motiv, ki je del kroga. Packe pa so lepa popestritev in pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovit tečaj
    in ti kot učenka si zelo pridna
    lepa
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  3. This is really lovely, Maja, a beautiful spring flower! Thanks so much for sharing it with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ta zlata ji doda eleganco in voscilnica je naravnost cudovita. Tudi mene je zelo pritegnilo kako roza "strli" iz kroga. In ta tehnika se mi zdi super za ucenje raznih tehnik watercolor, ker ti barva ne uide tako hitro preko embosiranih mej. :) Maja, odlicno ti gre od rok.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo krasna je. Všeč mi je zlat rob :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti si res pridna učenka, ki sproti dela DN in to z odliko! Zanimiva ideja, da je cvet del kroga... Super voščilnica :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita je ;) super ti gre barvanje od rok ;) komaj čakam dan 10.

    OdgovoriIzbriši
  8. Verjetno si vsak učitelj želi tako pridnega učenca, kot si ti :-) Motiv je čudovit, ampak z oranžno barvo si me zadela naravnost v srce .:-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ojla Maja, spet sem prepozna za kakšen izviren komentar, ker res enostavno ne morem več povedati, kot so ti že, skratka - fantastična si. LP

    OdgovoriIzbriši
  10. O, super voščilnica! Res izpade lepo takole `priključena` roža...

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako je dobra. Predivna.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  12. Kot pravi Helena, si res neverjatna. Kot, da bi se že dolgo, dolgo ukvarjala s to tehniko, ki ti očitno naravnost leži. Voščilnica je ena najlepših, kar sem jih videla zadnji čas. Ti se le pridno uči, potem boš pa mogoče naredila kakšne mini tečajček, za nas, ostale "nevednice" :):)

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako lepo je uspela tale roža kot del kroga. Kako to narediti, si moram pa še pogledati! Tudi takole enakomerno embosiran papirček mi je še uganka. :) Super ti gre na tečaju. Prava mojstrica si. ;)

    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši
  14. Res si pridna, ko tako vesto opravljaš domače naloge. Super ti gre od rok ...vsakič lepšo izdelaš. Krasna je. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...